Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου: Η καλεσμένη Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει λεπτομέρειες... (Video)
Media

Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου: Η καλεσμένη Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει λεπτομέρειες... (Video)

Με άκρα μυστικότητα έγινε ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια το απόγευμα της Δευτέρας (11-10) στην Ύδρα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα μετά από τέσσερα χρ

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με πολιτικό γάμο στο ξενοδοχείο Ηydrea – το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη – τον οποίο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Ανάμεσά τους, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά και φυσικά οι οικογένειές τους. Το ζευγάρι δεν βγήκε μετά τον γάμο του καθόλου από το ξενοδοχείο, ωστόσο κέρασε τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο νησί ένα μπουκάλι κρασί και τούρτα σύμφωνα με την ρεπόρτερ της εκπομπής, Mega Καλημέρα!

Η Ευγενία Σαμαρά είπε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Ήθελαν να το έχουν σε έναν κλειστό κύκλο και οφείλω να το σεβαστώ αυτό. Είχα την χαρά να μου κάνουν την τιμή και να είμαι εκεί. Ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν μια γιορτή αγάπης και έρωτα. Ήταν πολύ συγκινητικά. Τώρα, τα υπόλοιπα, αν θελήσουν οι ίδιοι θα τα πουν».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο γάμος ήταν όπως τον φαντάστηκαν. Έτσι κι αλλιώς και οι δύο άνθρωποι ήταν πολύ ήρεμοι και ψύχραιμοι, δεν υπήρχε κάποια ένταση»!

Δείτε όλα όσα είπε στο Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved