Μαρία Ηλιάκη: Η μπηχτή για τον Μουτσινά, η ατάκα για την Καινούργιου και η αμηχανία της on air!
Media

Μαρία Ηλιάκη: Η μπηχτή για τον Μουτσινά, η ατάκα για την Καινούργιου και η αμηχανία της on air!

Η Μαρία Ηλιάκη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπη «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που έχει τόσο με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και με τον Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια ανέφερε συγκεκριμένα: «Είχαμε απομακρυνθεί με την Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας μια παρεξήγησης η οποία διογκώθηκε. Για τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω τώρα να μιλήσω. Η Κατερίνα από όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος συγκινήθηκε πολύ. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκιά, μου έστειλε και δώρο στην Ζυρίχη».

Στις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών για τον Νίκο Μουτσινά, η ίδια δήλωσε: «Με τον Νίκο ήρθαμε σε επικοινωνία μόνο μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, αυτός πρέπει να πάρει. Δεν θα πάω στην εκπομπή του αν με καλέσει. Τώρα δεν θέλω, κάποια στιγμή μπορεί να πάω. Είναι περίεργο μετά από 800 χρόνια να βρεθούμε στον αέρα. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε εκτός αέρα και μετά θα πάω και στην εκπομπή».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσε.

Να σας θυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του είχε σχολιάσει ένα βίντεο με κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη λέγοντας: «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία. Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα» ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Η Μαρία Ηλιάκη βλέπει τηλεόραση με το στήθος».

Η Μαρία Ηλιάκη δεν δίστασε να του απάντησε on air: «Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved