Η Κατερίνα Καινούργιου στο J2US - Σε ρόλο έκπληξη η παρουσιάστρια (video)
Media

Η Κατερίνα Καινούργιου στο J2US - Σε ρόλο έκπληξη η παρουσιάστρια (video)

Η Κατερίνα Καινούργιου θα βρεθεί στο πλατό του J2US και έρχεται να βάλει «φωτιά» στο Σαββατόβραδο μας.

Για ένα ακόμη Σάββατο επιστρέφει στην τηλεοπτική μας οθόνη το «J2US» για να μας χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χορό και ξέφρενο γλέντι.

Λαμπερές παρουσίες και μοναδικά ντουέτα έρχονται για να βάλουν «φωτιά» στο Σαββατόβραδο μας και με καλεσμένη που θα συζητηθεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου θα εμφανιστεί σε ρόλο έκπληξη και δίπλα στο Νίκο Κοκλώνη θα δώσει την δική της πινελιά και θετική ενέργεια σε μία απολαυστική βραδιά με χορό, τραγούδι και πολλές ανατροπές.

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα πως θα τραγουδήσει και η ίδια στο J2US και μάλιστα με παρτενέρ τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Να πω κάτι. Αυτή την εβδομάδα θα τραγουδήσω και εγώ με τον Κοκλώνη. Τι να κάνω, μπορώ να πω και όχι;», είπε αρχικά γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Το κάνω με πολύ μεγάλη χαρά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα πω μέσα στην εβδομάδα».

Το όνειρο της παρουσιάστριας γίνεται πραγματικότητα καθώς πάντα ήθελε να τραγουδήσει έστω κι αν είναι μέσω της τηλεόρασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved