Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτή η καλλονή θα ταράξει τα νερά στη σχέση Στέφανου και Μυρτάλης (Video)
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτή η καλλονή θα ταράξει τα νερά στη σχέση Στέφανου και Μυρτάλης (Video)

Απίστευτες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς. Η εμφάνιση της καλλονής Ελένης θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση του Στέφανου και της Μυρτάλης.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές! Η μητέρα του Στέφανου, προσπαθεί να κάνει τον γιο της να ξεκολλήσει από τον έρωτά του για τη Μυρτάλη, με αποτέλεσμα να σκαρφίζεται νέους τρόπους για να πετύχει το σχέδιό της.

Η μητέρα του Στέφανου, Αρετή, θέλει να του γνωρίσει την Ελένη με σκοπό να τον απομακρύνει από τη Μυρτάλη. Η Ελένη, που είδαμε για πρώτη φορά το χθεσινό επεισόδιο, μπαίνει στη ζωή του Στέφανου και ταράζει τα νερά.

Η εκπομπή «Ελένη», αποκαλύπτει πως η επιστροφή της Μυρτάλης, θα φέρει ανατροπές, καθώς η ίδια θα δει τον Στέφανο και την Ελένη σε ένα τρυφερό ενσταντανέ.

Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη, αφού το ένστικτό της την προειδοποιεί πως κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει. Ο Λυκούργος λαμβάνει e-mail με τη φωτογραφία του Ιάκωβου Βρεττάκου, στοιχείο που του δίνει κουράγιο στην προσπάθειά του να βρει τον εξαφανισμένο αδελφό των Βρεττάκων.
Στο μεταξύ, όλοι απορούν για το πού έχει εξαφανιστεί η Μυρτάλη, ειδικά τώρα που πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για τη διαθήκη.
Ο Στέφανος της στέλνει μήνυμα και της ζητά να τα ξαναβρούν, αλλά η απάντηση που παίρνει είναι απογοητευτική. Ο Στάθης λέει στην Αρετή ότι πηγαίνει στην Καλαμάτα για να συναντήσει έναν πελάτη, ενώ, στην πραγματικότητα, συναντά την Ιουλία σ’ ένα απομακρυσμένο σημείο της Μάνης. Όταν γυρίσει στο σπίτι του, θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού η Αρετή έχει ανακαλύψει το ψέμα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved