Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά δίνει spoiler - Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν
Media

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά δίνει spoiler - Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν

Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε άγνωστες εξελίξεις της σειράς Σασμού, όπου και πρωταγωνιστεί. 

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day» για τον ρόλο της στο «Σασμός», την αναγνωσιμότητα αλλά έδωσε και ένα μικρό spoiler για το τι θα δούμε στη σειρά.

«Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν γνωρίζοντας η μία ποια είναι η άλλη και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές», αποκαλύπτει η Ευγενία Σαμαρά, η οποία είναι η τηλεοπτική Στέλλα.

Στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε:

«Η Στέλλα δεν θέλει να κρατήσει μόνη της το παιδί του Αστέρη, αυτή είναι η σκέψη της, δεν θέλει να το κρατήσει, της θυμίζει την ιστορία τους, που δεν είναι τόσο ευχάριστη για την ίδια, κι ενώ έχει πάρει την απόφαση…»

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας φέρνει ανατροπή στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ: «Το συναίσθημά της της Αργυρώς δεν θα κλονιστεί, αλλά σίγουρα νιώθει ενοχή και τύψεις».

Ωστόσο η Στέλλα παραμένει ερωτευμένη με τον Αστέρη;

«Παρά το ότι δεν μπορεί να το καταλάβει, γιατί κυριαρχεί ο θυμός ο οποίος είναι μεγάλος και η στεναχώρια ακόμη μεγαλύτερη, τα συναισθήματα δεν φεύγουν τόσο εύκολα. Αυτό συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Δεν μπορείς να κάνεις delete στα συναισθήματα τόσο εύκολα».

Τέλος η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει το πως βιώνει την αναγνωσιμότητα λέγοντας: «Είναι εξαιρετικό, εκπληκτικό, όλο αυτό που συμβαίνει, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Μου μιλάνε, με σταματάνε στο δρόμο, γίνεται χαμός, μου τηλεφωνούν φίλοι. Αισθανόμαστε ότι όλος αυτός ο κόπος, η προσπάθεια, η αγάπη που έχουμε βάλει, η δουλειά μας έχει ανταπόκριση».

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved