Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρει και κάνει αγωγή στον Ισίδωρο
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρει και κάνει αγωγή στον Ισίδωρο

Στη σειρά του ΜΕGΑ «Η γη της ελιάς», όπως θα δούμε προσεχώς, κάποιοι από τους ήρωες έρχονται προ των ευθυνών τους.

Ένας από αυτούς είναι ο Ισίδωρος, ο οποίος δεν δέχεται ότι είναι ο πατέρας της Αντιγόνης, και εκείνη τον διασύρει σε ολόκληρη τη Μάνη. Παράλληλα, η Αναστασία ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα...

Η Αντιγόνη, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη Μάνη, έχει στον νου της έναν και μόνο σκοπό. Να ανακαλύψει, βάσει των στοιχείων που της έχει αφήσει η μητέρα της, τον βιολογικό πατέρα της. Αρχικά υποψιαζόταν ότι αυτός είναι ο Ιπποκράτης Βρεττάκος.

Όμως, από τη στιγμή που ο άντρας δεν ζει πια, ο μόνος τρόπος για να το επιβεβαιώσει είναι ένα τεστ DΝΑ με τη Μυρτάλη, το οποίο βγαίνει αρνητικό. Έκτοτε η αγροτική γιατρός αρχίει να συνδυάζει κάποια στοιχεία που έχει με τα λόγια του Ισίδωρου Βρεττάκου, από μία τυχαία συνάντηση τους, και όλες οι υποψίες στρέφονται πάνω του.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ΜYTV, η Αντιγόνη κάνει μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τη Μυρτάλη και της λέει ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι. Μόνο που η τελευταία έρχεται εμφανώς σε δύσκολη θέση και η Αντιγόνη ζητάει συγγνώμη. Στη συνέχεια, η κοπέλα πηγαίνει και βρίσκει τον Ισίδωρο και του ανακοινώνει τις υποψίες της, πως δηλαδή είναι ο βιολογικός της πατέρας, φέρνοντας τον άντρα προ των ευθυνών του. Εκείνος, όμως, αρνείται να παραδεχθεί την αλήθεια και την προειδοποιεί σε έντονο τόνο να σταματήσει να ψάχνει, διότι θα διαλύσει οικογένειες που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάθε προσπάθεια του, όμως, πέφτει στο κενό.

Ο Ισίδωρος αρχίζει να ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για τον διασυρμό του σε ολόκληρη τη Μάνη, σε περίπτωση που η Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν, και φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά. Παρ' όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά, η Αντιγόνη αδιαφορεί για τις απειλές του ισχυρού άντρα και ζητάει τη νομική βοήθεια του Λυκούργου. Συγκεκριμένα, να του κάνουν αγωγή, αναγκάζοντας τον με αυτόν τον τρόπο να προχωρήσει στην εξέταση DΝΑ. Γεγονός που δεν αργεί να συμβεί, με αποτέλεσμα το παραπάνω νέο να κυκλοφορεί στη μικρή κοινωνία και ο Ισίδωρος να έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο φόβο του. Τον διασυρμό και την αποκάλυψη του παρελθόντος του. Σύντομα, λοιπόν, ο Ισίδωρος αναγκάζεται να ενδώσει στις πιέσεις της Αντιγόνης και να κάνει το τεστ.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική, παρά το μίσος που χωρίζει την οικογένεια Στεφανέων και Καπερνάρων, αντίστοιχα, εξαιτίας μίας παλιάς βεντέτας, έχουν αποφασίσει να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην ερωτική σχέση τους. Άλλωστε, αυτό που νιώθουν είναι τόσο δυνατό, που δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Στα παρακάτω επεισόδια της σειράς, το νεαρό ζευγάρι βρίσκει δικαιολογίες και πηγαίνει στην Καλαμάτα για να περάσει μία νύχτα πάθους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Μια μέρα μετά, όμως η Αναστασία βλέπει τον Φίλιππο και τη Βασιλική σε ραντεβού και σαστίζει.

Εκείνη θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα, προειδοποιεί την καλή φίλη της κοπέλας την Αννα, πως, αν τους πάρουν χαμπάρι οι μητέρες τους, δηλαδή ή Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες. Έπειτα, η Άννα ενημερώνει σχετικά τη Βασιλική, η οποία με τη σειρά της τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους πριν το μάθουν από αλλού και μπλέξουν ακόμη χειρότερα.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved