Ήλιος: Ο Δημήτρης εξαφανίζεται και όλοι φοβούνται πως είναι νεκρός
Media

Ήλιος: Ο Δημήτρης εξαφανίζεται και όλοι φοβούνται πως είναι νεκρός

Μια εξαφάνιση αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους ήρωες του «Ήλιου».

Ο Δημήτρης αγνοείται και όλοι βρίσκονται σε πανικό. Μάλιστα το μυαλό τους πηγαίνει στο κακό και πιστεύουν πως ο αστυνόμος είναι νεκρός.

Οι ανατροπές συνεχίζονται στη σειρά «Ήλιος» με αποτέλεσμα οι ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με νέες και δύσκολες καταστάσεις. Οπως θα παρακολουθήσουμε, η Αλίκη βρίσκει τελικά το θάρρος και αποκαλύπτει στον Δημήτρη όσα συνέβησαν τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Βολίδης. Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και αισθάνεται προδομένος από την αγαπημένη του. Μάλιστα, στη συνέχεια πηγαίνει έξαλλος στο κελί της Αλεξάνδρας και την ενημερώνει πως θα φροντίσει ο ίδιος ώστε να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον αστυνόμο, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο καιρό η Αλίκη του έλεγε ψέματα. Λίγο μετά, η τελευταία αποφασίζει να παραδοθεί στην Αστυνομία και ζητάει από τον σύζυγο της να τη συγχωρέσει.

Ο άντρας διχάζεται ανάμεσα στο καθήκον του και στην αγάπη που έχει για εκείνη με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι να κάνει. Μάλιστα, το ζευγάρι, ύστερα από μια σοβαρή συζήτηση, αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση του. Ο Δημήτρης είναι πολύ απογοητευμένος και μπερδεμένος αλλά τον ενημερώνουν πως πρέπει άμεσα να αναλάβει μία δύσκολη και πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, οργανώνει μια αστυνομική επιχείρηση. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν άσχημη τροπή με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του, ενώ ερευνώντας την υπόθεση εξαφανίζεται. Το γεγονός αυτό προ μάλιστα, οργανώνει μίο αστυνομική επιχείρηση. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν άσχημη τροπή με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του, ενώ ερευνώντας την υπόθεση εξαφανίζεται.

Το γεγονός αυτό προκαλεί αναστάτωση σε όλους. Οταν η Αλίκη μαθαίνει τι έχει συμβεί, καταρρέει και νιώθει υπεύθυνη, θεωρεί πως ο χωρισμός τους μπορεί να επηρέασε την ψυχραιμία του αγαπημένου της στη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε να φέρει εις πέρας. Παράλληλα, η Αθηνά δρομολογεί κάθε μέσο και τρόπο προκειμένου να βρεθεί άμεσα ο Λαϊνάς. Όμως κάθε νέο στοιχείο φέρνει περισσότερη ανησυχία για την τύχη του. Κι ενώ όλοι ψάχνουν παντού να τον βρουν, εκείνος δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον εαυτό του. Οι φόβοι της Αθηνάς πως ο Λαϊνάς είναι νεκρός αυξάνονται, όταν μαθαίνει πως ο λιμενικός που εμπλέκεται στην υπόθεση ήταν πληρωμένος από την οργάνωση.

Όμως η Αλίκη δεν πιστεύει πως ο Δημήτρης είναι νεκρός και κατηγορεί την Αθηνά ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Όσο οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο, όλοι θεωρούν πως οι πιθανότητες να ζει ο Λαϊνάς είναι ελάχιστες. Η Αλίκη είναι απελπισμένη και ξεσπάει σε όλους. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ζητάει από τον Στέφανο να τη βοηθήσει να βρεθεί ο αγαπημένος της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης βρίσκεται ζαλισμένος σε ένα άγνωστο μέρος. Οταν συνέρχεται, βλέπει μπροστά του μια κοπέλα που δεν γνωρίζει, τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, μια πληροφορία που φτάνει στην Αθηνά περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα...

Πηγή:ΜΥΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved