Σασμός: Ο Μανόλης καταδίδει τον Μαθιό - Θα τον συλλάβει η αστυνομία;
Media

Σασμός: Ο Μανόλης καταδίδει τον Μαθιό - Θα τον συλλάβει η αστυνομία;

Σασμός: Ο Μανόλης βασανίζεται από τύψεις και εφιάλτες για όσα ξέρει και δεν μιλάει. Ωστόσο, όλα αλλάζουν στα επόμενα επεισόδια.

Ο νεαρός στέλνει ανώνυμο γράμμα στην Αστυνομία με το οποίο καταδίδει τον Μαθιό.

Ο Μανόλης δεν μπορεί να ηρεμήσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Στεφανής. Οι μνήμες από τη στιγμή που ο Μαθιός πυροβολεί τον ξάδελφο του τον κυριεύουν και γυρνούν καθημερινά σαν εφιάλτης. Ο φόβος τον έχει κυριεύσει και γι’ αυτό δεν αποκαλύπτει σε κανέναν όσα είδε. Ωστόσο, όλα αλλάζουν. Ο Μανόλης βλέπει τον Μαθιό και τη Βασιλική να φιλιούνται και τότε αποφασίζει να μιλήσει και να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Δεν θέλει, όμως, να το κάνει ο ίδιος, προκειμένου να μη γυρέψει ο Μαθιός εκδίκηση. Αποφασίζει, λοιπόν, να στείλει ένα γράμμα.

Πράγματι, γράφει σε μία σελίδα όσα είδε την ημέρα του φόνου και ανώνυμα στέλνει έναν φάκελο στην Αστυνομία. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος και ο Νικηφόρος ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο. Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου ενώ μπαίνει στο αυτοκίνητο του Μαθιού, ο οποίος θα τους μεταφέρει στο Ηράκλειο, Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όμως, ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο. Ο Μανόλης πιστεύει πως το γράμμα του έφτασε στους αστυνομικούς και ο Μαθιός θα συλληφθεί. Όμως, εκείνος γλιτώνει τη σύλληψη από την Αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο χάνεται.

Έτσι, ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Ο πρώτος, στη συνέχεια, επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με τη Βασιλική. Καθώς φιλιούνται παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός. Λίγες μέρες αργότερα, ο Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η Αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Ωστόσο, ο Μανόλης δεν ξέρει αν τελικά ο Αντώνης έχει διαβάσει ή όχι το γράμμα του.

Πηγή:MYTV

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved