Το αύριο μας ανήκει: Ο Πασχάλης στήνει παγίδα στον Ορέστη και τον πιάνει στα πράσα
Media

Το αύριο μας ανήκει: Ο Πασχάλης στήνει παγίδα στον Ορέστη και τον πιάνει στα πράσα

Το αύριο μας ανήκει: Στο σημερινό επεισόδιο (15/10), ο Νικηφόρος προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Φανής.

Εκείνη όμως του το απαγορεύει γιατί πιστεύει πως το μυστικό τους θα αναστατώσει τις ζωές όλων. Η Χριστίνα και η Τατιάνα επισκέπτονται τον Μιχάλη στο νοσοκομείο, ο ίδιος όμως ανυπομονεί και θέλει να επιστρέψει στη δουλειά του. Σε μια οικογενειακή συγκέντρωση η Σοφία και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να μιλήσουν στα παιδιά για την σχέση της μητέρας τους. Ο Πασχάλης στήνει παγίδα στον Ορέστη και τον πιάνει στα πράσα την ώρα που μπαίνει κρυφά στο εργοστάσιό τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του MEGA «Το αύριο μας ανήκει» είδαμε…

Η Κορίνα δέχεται τα πυρά του Κωστή, αφού ο νεαρός ανακαλύπτει πως εκείνη στάθηκε η αιτία να προφυλακιστεί η μητέρα του. Ο Μένιος μάταια θα προσπαθήσει να τον παρηγορήσει, καθώς εκείνος ήδη σκέφτεται να το σκάσει απ’ το σπίτι. O Ορέστης ψάχνει τρόπο να μπει στο εργοστάσιο του δημάρχου, πιστεύοντας ότι από εκεί προμηθεύτηκαν τα υλικά για την κατασκευή του εκρηκτικού μηχανισμού. Ο Νικηφόρος επισκέπτεται τη Φανή στη φυλακή και την προτρέπει να μιλήσει ανοιχτά για την βραδιά της έκρηξης. Ποιο είναι το μυστικό που κρύβουν;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved