Μόλις Χθες: Τα αποτελέσματα του τεστ DNA αποδεικνύουν πως η Κατερίνα είναι κόρη του Μιχάλη
Media

Μόλις Χθες: Τα αποτελέσματα του τεστ DNA αποδεικνύουν πως η Κατερίνα είναι κόρη του Μιχάλη

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (15/10), τα αποτελέσματα του τεστ DNA αποδεικνύουν πως η Κατερίνα είναι κόρη του Μιχάλη.

Εκείνος όμως δεν ακούει τη συμβουλή του Αχιλλέα να μην το πει σε κανέναν. Η Μαρία ενημερώνει τον Αντώνη για τον εκβιασμό και αυτός με τη σειρά του μιλάει στη Λουίζα, που εκνευρίζεται με την κίνηση του Σπύρου. Η Χριστίνα και η Δάφνη προσπαθούν να πείσουν τον Ιάσονα να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο Χρήστος, με τη βοήθεια του Στάθη, οργανώνει ένα ρομαντικό δείπνο – έκπληξη για τα γενέθλια την Κέλλυς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ «Μόλις Χθες» είδαμε...

Ο Μιχάλης αποφασίζει και ανακοινώνει -με τη «βοήθεια» του Αχιλλέα- ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στον Πόρο, ο Σπύρος όμως δίνει τελεσίγραφο στην Έλενα να βρει τρόπο να πείσει τον Μιχάλη να φύγουνε. Η Λουΐζα θα ανακαλύψει το μυστικό του Αντώνη και της Μαρίας. Η αδιαφορία του Αντώνη απέναντι στον Ιάσονα θα ενοχλήσει την οικογένειά του. Ο Ορέστης τα έχει με όλους μετά την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση του ξενοδοχείου, και κυρίως με τη Νόρα και τη Λουΐζα. Η Κέλλυ αποκαλύπτει στη Βάσια το παρελθόν της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved