Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη. Δεν τελειώνει ποτέ…» (Video)
Media

Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη. Δεν τελειώνει ποτέ…» (Video)

Η  Μαρία Αντουλινάκη μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για την κατάθλιψη και πώς την αντιμετωπίζει. 

«Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα και ρόλο έχω χάσει. Κλεισμένη δουλειά και να μαθαίνω ότι το ρόλο μου τον πήρε άλλη γιατί ήταν ανιψιά κάποιου. Δεν με είχαν ειδοποιήσει, εγώ ήμουν διακοπές και περίμενα να ξεκινήσουν οι πρόβες», ανέφερε η ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ σε συνεργασία. Είναι αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι και σε τι βαθμό είναι η κατάθλιψή σου».

Και αποκάλυψε: «Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη. Δεν τελειώνει ποτέ, είναι σαν τη δίαιτα. Χάνεις κιλά, ξαναπαίρνεις. Έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου. Άνθρωποι που έχουν περάσει τέτοια ψυχικά νοσήματα είναι συνήθως χαμογελαστοί προς τα έξω».

Και τόνισε πως κατάθλιψη έχει επηρεάσει τις σχέσεις της: «Πόσες φορές θα πεις σε σύντροφο θέλω να μείνω μόνη μου; Ο άλλος το παίρνει προσωπικά. Τώρα μεγάλωσα, δεν είμαι για φλερτ, είμαι για άλλου είδους σχέσεις, αλλά θέλω να έχω ένα σύντροφο».

Όσον αφορά τους ψυχαναγκασμούς της, η ίδια είπε ότι «Όλοι δεν έχουμε ψυχαναγκασμούς; Θέλω να είναι καθαρό το σπίτι μου, τα πιάτα πρέπει να είναι πλυμένα το βράδυ, αλλά δε θα τρελαθώ. Σιχαίνομαι να έχω την αίσθηση ότι στο κρεβάτι μου έχει περπατήσει ποντίκι!».

Η Μαρία Αντουλινάκη πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ζίνα στην παράσταση «Προδοσία»!

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός η οποία συμμετέχει και στον τρίτο κύκλο της σειράς, Άγριες Μέλισσες στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved