Η δημόσια εμφάνιση του Μαθιού από τον Σασμό με τη γυναίκα του, η ηλικία και το επάγγελμά της
Media

Η δημόσια εμφάνιση του Μαθιού από τον Σασμό με τη γυναίκα του, η ηλικία και το επάγγελμά της

Μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός από τη σειρά, Σασμός με την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Από τη Βυζαντινή Κρήτη στο σήμερα» και απόλαυσε την τηλεοπτική του μητέρα Μαρία Τζομπανάκη!

Ο Δημήτρης Λάλος ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στον Σασμό και τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα από το σενάριο. «Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο, αλλά προσέχουμε και την ιστορία μας ώστε ο κόσμος να μπορεί να χαίρεται κάθε μέρα» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Κάθε σειρά έχει αγαπημένους χαρακτήρες, οι οποίοι εναλλάσσονται. Τώρα αγαπούν τον Μαθιό, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος… Ο κόσμος που με βλέπει στον δρόμο μου λέει: “Ό,τι και να έκανες δεν πειράζει, εμείς σε αγαπάμε”», πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day!

Όσο για τη γυναίκα του Δημήτρη Λάλου, είναι η Έλενα Μαυρίδου και είναι καταξιωμένη και βραβευμένη Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Δράμα. Είναι 42 ετών. Είναι μία πανέμορφη γυναίκα και από το 2017 και έχει αποκτήσει μία κόρη με τον Λάλο.

Αποφοίτησε από την Δραματική σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδας (Κ.Θ.Β.Ε). Φοίτησε το τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία 22 ετών.

Αυτή την περίοδο κάνει σεμινάρια υποκριτικής και πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο Λάμπρος του Δ. Σολωμού”.

Δείτε τους μαζί σε αυτή τη σπάνια έξοδό τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved