Media

Θάλεια Ματίκα: Η σχέση με τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη και η βίαιη συμπεριφορά που έχει υποστεί

Gossip-tv Team

Η Θάλεια Ματίκα μίλησε για τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για την βίαιη συμπεριφορά που έχει δεχτεί και η ίδια από σκηνοθέτη.

Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για για την βίαιη συμπεριφορά που δέχτηκε και η ίδια αλλά και για τη σχέση που έχει με τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός δήλωσε: «Έχω βιώσει σαδιστική και βίαιη συμπεριφορά από σκηνοθέτη. Σε μια ομαδική εργασία αν δυσλειτουργεί η κεφαλή και συμπεριφέρεται ανάρμοστα το βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι. Αυτές οι συμπεριφορές είναι άκρως προβληματικές».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν έμαθα για τον Πέτρο αρρώστησα. Είχαμε "κόψεις" τις επαφές για τελευταία 9 χρόνια».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός.

Η Θάλεια Ματίκα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε. Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved