Μενεγάκη για τη βιβλική καταστροφή στην  Άνδρο: «Είναι φοβιστικό! Τα πράγματά μας επέπλεαν» (Video)
Media

Μενεγάκη για τη βιβλική καταστροφή στην Άνδρο: «Είναι φοβιστικό! Τα πράγματά μας επέπλεαν» (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για τη βιβλική καταστροφή που έζησε στα Άχλα της Άνδρου!

«Η δύναμη του νερού! Θυμάμαι πριν δύο χρόνια αυτή η καταστροφή που έγινε στην Άνδρο. Τέτοια πλημμύρα δεν έχω ξαναδεί εκεί που ήμασταν εκεί… Τέτοιο πράγμα! Το τι έφερνε το νερό από ψηλά δεν μπορείτε να φανταστείτε, έπιπλα, πράγματα, κορμούς ολόκληρους … Θυμάμαι η θάλασσα είχε μέσα πράγματα που επέπλεαν… Τέτοια δύναμη το νερό που τα έπαιρνε όλα. Θέλει προσοχή! Είναι φοβιστικό» περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια είχε ξεχειλίσει ο ποταμός «Άχλας», προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο νησί και στην ξενοδοχειακή μονάδα του γνωστού ζευγαριού.

Τότε είχε πει η παρουσιάστρια: «Ήξερα τι γινόταν χθες στην Άνδρο. Μιλούσα με ανθρώπους χθες βράδυ και μου έλεγαν «τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί», φουσκώσανε τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού, πλημμύρισαν πολύ άσχημα, που στην Άνδρο δεν έχουμε πολύ εύκολα βροχή… Δηλαδή μετά τον Μάιο φανταστείτε δεν βλέπουμε σταγόνα...» και είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το enanadro όπου έδειχναν το ξενοδοχειακό συγκρότημα Όναρ των Πατζόπουλου-Μενεγάκη στα Άχλα πνιγμένο από την λάσπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved