Εβελίνα Παπούλια: Οι «Δυο ξένοι», ο καβγάς και το σοκ με τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου
Media

Εβελίνα Παπούλια: Οι «Δυο ξένοι», ο καβγάς και το σοκ με τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση η Εβελίνα Παπούλια. Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μίλησε για το «τέλος» της σειράς Δυο Ξένοι ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου μιλώντας για το πόσο έχει στιγματίσει τη ζωή και την καριέρα της.

«Όταν ξεκινήσαμε ήμουν σίγουρη ότι θα πάμε πολύ καλά. Δεν ήξερα το πόσο καλά θα πάμε και ομολογώ πως επειδή δεν προλάβαινα να δω τη σειρά, δεν είχα καθόλου εικόνα του τι γίνεται… Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί τότε δούλευα και στο θέατρο», είπε και μίλησε για τον λόγο που η σειρά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

«Όχι, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κανονικά ήταν να έχουμε και τρίτη σεζόν και μάλιστα μισή γιατί αυτό είχαμε συμφωνήσει. Δεν ξέρω πώς προέκυψε… Είχαμε έναν τσακωμό, έτσι πολύ ωραίο με τον Αλέξανδρο αλλά δεν κράτησε πολύ. Εγώ είχα κουραστεί πάρα πολύ γιατί ήμουν και έγκυος και το φορτίο για εμένα ήταν τεράστιο. Οπότε όταν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία, κάπου τσάκισε που εγώ δεν κατάλαβα πού. Νομίζω ότι μετά το πρόβλημα ήταν πήγε στο στρατό ο Αλέξανδρος», είπε.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αποκαλύπτοντας: «Εγώ έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο, δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Για μένα δεν τελειώνει. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει τη ζωή μου, την καριέρα μου… είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ κι ακόμη ταράζομαι λίγο», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved