Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίσκεψη στο μαιευτήριο - Πότε γεννά; (Video)
Media

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίσκεψη στο μαιευτήριο - Πότε γεννά; (Video)

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε μέσω skype στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή, Super Κατερίνα για την επίσκεψή της στο μαιευτήριο.

Η Κατερίνα Στικούδη μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Σήμερα, 15 Οκτωβρίου, Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day πως η Κατερίνα Στικούδη δεν γέννησε ακόμη και πήρε προσωρινά εξιτήριο γιατί το μωρό δεν είχε πάρει θέση…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες γιατί χθες κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη ότι γεννάει η Κατερίνα Στικούδη σήμερα. Το ανακοίνωσε και η Κατερίνα Καινούργιου που έχει καλό ρεπορτάζ ότι μπήκε στο μαιευτήριο αλλά οι πληροφορίες την θέλουν να πήρε εξιτήριο προσωρινά γιατί το μωράκι δεν πήρε θέση αλλά μέχρι την Κυριακή θα συμβεί το ευτυχές γεγονός. Το Κατερινάκι είναι πιο έτοιμο από ποτέ»!

Και η μέλλουσα μανούλα, Κατερίνα Στικούδη, είπε: «Χθες πήγα στο μαιευτήριο για να κάνω μια εξέταση κάποιος με είδε εκεί και έγινε ένας χαμός ότι γέννησα και δέχτηκα πολλά μηνύματα. Ουσιαστικά θα του δώσουμε λίγο χρόνο του μπέμπη να το επεξεργαστεί. Έχει πάρει όλο τον ένατο μήνα οπότε είναι θέμα ωρών ημερών. Θα κάνουμε την προσπάθεια να γεννήσω φυσιολογικά, θέλω να γεννηθεί και να πάνε όλα καλά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved