Παυλίνα Βουλγαράκη: «Με το επίθετο που έχω πολλοί έλεγαν ή είναι τρελή ή έχει άγνοια κίνδυνου»!
Media

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Με το επίθετο που έχω πολλοί έλεγαν ή είναι τρελή ή έχει άγνοια κίνδυνου»!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για την οικογένειά της και για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει μια μελωδική φωνή άλλα και μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Η ερμηνεύτρια μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» , για την οικογένεια της, την έμπνευση της και τις συνεργασίες της με διάφορους καλλιτέχνες.

«Ο τρίτος μου δίσκος «Ηλιαχτίδα» επιτέλους κυκλοφορεί. Αυτόν τον δίσκο τον ηχογραφώ από το 2018. Από αυτό τον δίσκο είμαι δεμένη με το τραγούδι «Ηλιαχτίδα» ήμουν ευάλωτη όταν έγραφα και το «Χίλιες ζωές « που το έγραψα για την μητέρα μου», ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας της μητέρας της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε χάρη του ονόματος της και της ιστορίας που έχει το όνομα του πατέρα της, Γιώργου Βουλγαράκη. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν έχω προσδοκίες. Μπήκα σε εάν εναλλακτικό χώρο με το επίθετο που έχω και πάρα πολλοί έλεγαν η είναι τρελή η έχει αγνοία κίνδυνου. Πέρασα φάση που ένιωθα αδικημένη δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορεί να σχετίζεται οτιδήποτε άλλο εκτός από εμένα με μένα»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τον τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Γιάννη Κότσιρα και άλλους, ενώ συμμετείχε, ως ερμηνεύτρια στη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved