Bαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο Κυριάκος θα έκανε συμφωνία και με το διάβολο για να σώσει τον Μπάμπη»
Media

Bαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο Κυριάκος θα έκανε συμφωνία και με το διάβολο για να σώσει τον Μπάμπη»

Άγριες μέλισσες: Τη φετινή σεζόν, ο Κυριάκος είναι έτοιμος να κινήσει γη και ουρανό για να σώσει το γιο του, τον Μπάμπη, από το στρατόπεδο εξόριστων της Λέρου.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που τον υποδύεται, σε συνέντευξή του μίλησε για τον 3ο κύκλο της σειράς και για τον ήρωα του.

O 3ος κύκλος των «Άγριων μελισσών» καταπιάνεται με τη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας και την περίοδο της δικτατορίας. Τι κάνατε όταν σας το ανακοίνωσαν οι σεναριογράφοι;

Την ερευνά μου. Είδα διάφορες εκπομπές και έψαξα πολλά ντοκιμαντέρ, γιατί ήθελα να μάθω όσο πιο πολλά γίνεται για την αντίσταση, το πραξικόπημα, τις εξορίες και τα βασανιστήρια. Ο ήρωάς μου έχει το γιο του στη Λέρο. Δηλαδή, από εκεί που ήταν ένας μποέμ και αλέγκρος τύπος, ο Κυριάκος περνάει για πρώτη φορά πάρα πολύ δύσκολα, ζει ένα προσωπικό δράμα μέσα στη γενικότερη ασφυκτική κατάσταση, το οποίο δεν ξέρει και πόσο θα κρατήσει. Ο Μπάμπης είναι κατά βάθος ένα ευαίσθητο παιδί με δύσκολα παιδικά χρόνια και ο Κυριάκος ξέρει ότι ο γιος του, αν και αντιδραστικός ως χαρακτήρας, μπορεί να λυγίσει. Εχει πάρει όλα τα κακά του Κυριάκου. Δεν ξέρω αν το θάρρος του Μπάμπη είναι προτέρημα ή πλεονέκτημα τη συγκεκριμένη εποχή, αλλά η στάση του θα τον στείλει σε ένα ξερονήσι, σε ένα μπουντρούμι όπου τρώει ξύλο. Αν δεν υπήρχαν και αυτοί οι μαχητές, η χούντα θα έμενε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Χρειάζεται η επανάσταση για την κατάκτηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Τι θα κάνει ο Κυριάκος για να βγάλει το γιο του από αυτό το κολαστήριο;

Ο Κυριάκος, ως πατέρας, θα τα φέρει όλα ανάποδα. Θα φιλήσει κατουρημένες ποδιές, αρκεί να δει το γιο του και να τον φέρει πίσω στο χωριό. Δεν ξέρω αν θα φύγει και με τα πόδια, με τρένα και καράβια για να πάει να τον βρει.

Και η Ουρανία πονάει για τον Μπάμπη και πάει στον Σαραντόπουλο, τον έμπορα που την είχε ερωτευτεί, για να ζητήσει βοήθεια...

Είναι μια κίνηση που δεν θα του αρέσει καθόλου του Κυριάκου, το να παρακαλέσει, δηλαδή, η γυναίκα του τον Σαραντόπουλο, αυτόν που ήθελε να του κλείσει το σπίτι και να την πάρει μαζί του, για το γιο του. Ο Σαραντόπουλος θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα παρακαλούσε ο Κυριάκος, η τελευταία πόρτα που θα χτυπούσε. Όμως, αυτό που κάνει η Ουρανία θα το μάθει αργότερα. Πέρα από τον Σαραντόπουλο, ο Κυριάκος θα έκανε συμφωνία και με το διάβολο προκειμένου να σώσει τον Μπάμπη.

Πηγή:7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved