Απολαυστική η Μενεγάκη στην περιγραφή της - Τι έγινε στο σπίτι και «τρελάθηκαν» τα παιδιά της;
Media

Απολαυστική η Μενεγάκη στην περιγραφή της - Τι έγινε στο σπίτι και «τρελάθηκαν» τα παιδιά της;

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Απολαυστική η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια κατά την έναρξη της εκπομπής της και συζητώντας για την κακοκαιρία, αποκάλυψε τι συνέβη στο σπίτι της το απόγευμα της Πέμπτης (14-10) με τα παιδιά της.

Γιατί μπορεί εκείνη να έκανε «κοπάνα» μετά το τέλος της εκπομπής ώστε να βρεθεί γρήγορα κοντά τους, εκείνα όμως είχαν άλλες έγνοιες.

Τι συνέβη;

«Μπήκα μέσα και το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουν wi fi. Μου είπαν λοιπόν ότι η αγωνία τους δεν ήταν για την τηλεκπαίδευση αλλά για το γεγονός ότι δεν είχαν το wi fi για να μιλάνε μεταξύ τους», είπε μεταξύ άλλων. Η περιγραφή της ήταν απολαυστική!

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η Ελένη με αφορμή αυτό το περιστατικό έκανε ένα σχετικό βίντεο με το Tι να κάνουν οι γονείς όταν τα παιδιά τους είναι εξαρτημένα στο διαδίκτυο

«Αν τα παιδιά αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο στα ψηφιακά παιχνίδια και ‘’λιώνουν’’ ώρες μπροστά στην παιχνιδοκονσόλα, στον υπολογιστή ή στο κινητό, ίσως έχουν αποκτήσει τη διαταραχή ‘’ψηφιακού παιχνιδίου’’» υπογραμμίζει ο κ. Παπαδημητριάδης.

Σύμφωνα με τον ειδικό, για να διαγνωστεί αυτή η διαταραχή, πρέπει η εξαρτητική συμπεριφορά στο διαδύκτιο να επιφέρει σημαντική βλάβη σε νευραλγικούς τομείς της ζωής των παιδιών « που να είναι μάλιστα αρκετά σαφείς τους τελευταίους 12 μήνες».

Όπως ανέφερε ο ψυχίατρος, η συγκεκριμένη διαταραχή σχετίζεται με την έκκριση ντοπαμίνης που διεγείρεται όταν το παιδί παίρνει likes ή κερδίζει σε ένα παιχνίδι.

Έτσι, ο ειδικός, προτρέπει τους γονείς να θεσπίσουν «συμβόλαια» με τα παιδιά τους, όπου άλλες θετικές παροχές ανταλλάσσονται με την μείωση του χρόνου ενασχόλησής τους με το διαδίκτυο.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved