Μόλις Χθες: Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψει
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψει

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (18/10), ο Μιχάλης, με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, πάει να συναντήσει τη Λουΐζα και να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψει εάν δεν κάνει ό,τι της λέει. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο να κρύβει το μυστικό της και προειδοποιεί τον Αντώνη ότι θα το αποκαλύψει.
Η Λουΐζα προβληματισμένη δεν ξέρει εάν πρέπει να πει την αλήθεια για την Κατερίνα στον Μιχάλη. Η Δάφνη ελπίζει ότι ο Ιάσονας θα καταφέρει να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, κάτι που ο Αντώνης αμφισβητεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Αντώνης λέει στη Λουίζα για την κίνηση του Σπύρου προς τη Μαρία και εκείνη εκνευρίζεται με τον άντρα της. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA αποδεικνύουν πως η Κατερίνα είναι κόρη του Μιχάλη, ο οποίος δεν ακούει τη συμβουλή του Αχιλλέα να μην το πει σε κανέναν και πάει να συναντήσει τη Λουίζα και να ζητήσει εξηγήσεις. Η Χριστίνα και η Δάφνη προσπαθούν να πείσουν τον Ιάσονα να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο Χρήστος, με τη βοήθεια του Στάθη, οργανώνει ένα ρομαντικό δείπνο – έκπληξη για την Κέλλυ. Η Λουίζα προβληματίζεται εάν πρέπει να πει την αλήθεια για τον Μιχάλη στην Κατερίνα.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved