Big Brother: Ο αντιδήμαρχος επέστρεψε και οι τηλεθεατές στο Twitter έσταξαν... φαρμάκι!
Media

Big Brother: Ο αντιδήμαρχος επέστρεψε και οι τηλεθεατές στο Twitter έσταξαν... φαρμάκι!

Big Brother: Άλλο ένα live του ριάλιτι του ΣΚΑΙ ξεκίνησε και μάλιστα με καλεσμένο... έκπληξη!

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο σπίτι του Big Brother μετά την αποχώρηση του Steve και της οικειοθελούς αποχώρησης της Βιολέτας.

Η αποχώρηση του Steve την περασμένη Παρασκευή έφερε ανακατατάξεις στις παρέες μέσα στο σπίτι. Η αρχηγία της Μαρίας και η αποχώρηση της Βιολέτας συνέβαλαν στην αλλαγή των ισορροπιών στις σχέσεις ανάμεσα στους συγκατοίκους δημιουργώντας νέες φιλίες.

Στο αποψινό big brother live στις 22.00 ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έχοντας πάντα κοντά τους στο σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη είχαν σκοπό από την αρχή να μας βάλουν στα ενδότερα των γεγονότων της εβδομάδας, στις αιτίες των συγκρούσεων αλλά και τις αφορμές που χρησιμοποιήθηκαν από τους συγκατοίκους.

Στο πλατό όμως βρέθηκε ο περσινός συμμετέχων, Χρήστος Μακρίδης, για να μοιραστεί αναμνήσεις από το πρώτο big brother, να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις αλλά και να δώσει τις συμβουλές του στους συγκατοίκους.

Τα σχόλια που έγιναν στο Twitter στάζουν... φαρμάκι καθώς αν κρίνουμε από αυτά που διαβάσαμε, το τηλεοπτικό κοινό δεν ήθελε και πολύ να τον δει ξανά στις οθόνες του.

Δες μερικά από αυτά στη gallery που ακολουθεί:

Δες και το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved