Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Απίθανα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα-Αποθέωση για Λεκάκη - Κούκουρα
Media

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Απίθανα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα-Αποθέωση για Λεκάκη - Κούκουρα

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (15/10) η νέα κωμική σειρά του MEGA.

Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πώς και πώς και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή και στα social media, αν κρίνουμε από τα σχόλια που διαβάσαμε και από το γεγονός ότι έγινε αμέσως μετά την πρεμιέρα πρώτο trend στο Twitter.

Αυτοί όμως που αποθεώθηκαν ήταν ο Βασίλης Κούκουρας και η Μαρία Λεκάκη που συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, πολλά χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» υπόσχονται ότι θα ζήσουμε απίθανες στιγμές γέλιου. Η κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, που βασίζεται στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση, περιγράφει τη ζωή και τις καθημερινές συγκρούσεις των κατοίκων μιας φανταστικής κωμόπολης της κεντρικής Ελλάδας.

Η Πένη και ο Λυκούργος Νταλαούρας, εκλεκτοί κάτοικοι του Κουδουναρίου, ονειρεύονται ότι η μοναχοκόρη τους θα κάνει έναν γάμο αντάξιο των προσδοκιών τους.

Με έναν πρίγκιπα ή έστω με έναν λόρδο. Όταν η νεαρή επιστρέφει στο σπίτι με τον συμφοιτητή της τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο, όλοι πιστεύουν ότι θα συμπεθεριάσουν με αληθινούς λόρδους. Από τη στιγμή που θα καταλάβουν πως η οικογένεια του υποψήφιου γαμπρού είναι από τα διπλανά Τίρανα, οι σουρεαλιστικές καταστάσεις θα ξεπεράσουν κάθε όριο.

Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές αστείες…επιπλοκές.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε αγαπημένους και καταξιωμένους ηθοποιούς, τους κορυφαίους στο είδος τους, την Εθνική Ελλάδος της κωμωδίας. Το καστ συμπληρώνεται από νέους ταλαντούχους συναδέλφους τους.

Δείτε μερικά σχόλια που έγιναν στο Twitter στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved