Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος αναλαμβάνει να σώσει τον Μάνο από την παγίδα που του έχει στηθεί!
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος αναλαμβάνει να σώσει τον Μάνο από την παγίδα που του έχει στηθεί!

Σε ξένα χέρια: Η Σούλα κάνει ένα απρόσμενο δώρο στην Τόνια για να της απαλύνει τον πόνο.

Η Τόνια δέχεται την πρόταση του Φεγκούδη να εργαστεί ως νταντά του μικρού Μπάμπη και ο Μάνος φτάνει με βαριά καρδιά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου τον περιμένει η Μαριτίνα.

Η Σούλα κάνει ένα απρόσμενο δώρο στην Τόνια για να της απαλύνει τον πόνο και η Μάρω αποφασίζει να εμφανιστεί η ίδια στο εργοστάσιο και να αυτοπροταθεί για στέλεχος στην παλιά θέση του γιου της.

Η Ντάντω εκπαιδεύει τη Διώνη στα νυφιάτικα έθιμα και ο Χρύσανθος αναλαμβάνει να σώσει τον Μάνο από την παγίδα που του έχει στήσει ο Πιπερόπουλος...

Σε προηγούμενο επεισόδιο...

Με τον γάμο προ των πυλών, ο Πιπερόπουλος δεν εγκαταλείπει τα υποχθόνια σχέδιά του για τη ματαίωσή του.

Ο Μάνος, ανίδεος για τις ραδιουργίες του πεθερού του, προσπαθεί να αποφύγει πάση θυσία το κοινό bachelor. Η Μαριτίνα όμως έχει άλλα σχέδια. Η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει το νέο της ρόλο στην οικογένεια, παράλληλα με την επανάσταση του Πάρη.

Η Σούλα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, το οποίο χτυπάει την πόρτα της έξω φρενών. Ο Χρύσανθος πασχίζει να βρει τρόπο να βοηθήσει τον παλιό του φίλο, όσο η Πελαγία επιδίδεται στο κυνήγι ενός μυστηριώδους Δ. Τα βήματα της Τόνιας τη φέρνουν στο πιο απρόσμενο μέρος - και λίγο πιο κοντά στο παιδί της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved