Σε ξένα χέρια: Η Τόνια και η Μαριτίνα είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί!
Media

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια και η Μαριτίνα είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί!

Σε ξένα χέρια: Ο Πετρόπουλος ψάχνει εναγωνίως να βρει τρόπο να φτάσει στα χέρια της κόρης του το «καuτό» φωτογραφικό υλικό του Μάνου.

Ο Πετρόπουλος ψάχνει εναγωνίως να βρει τρόπο να φτάσει στα χέρια της κόρης του το «καuτό» φωτογραφικό υλικό του Μάνου. Από την άλλη, ο Μάνος ψάχνει τα ρούχα του, για να μπορέσει να βγει επιτέλους από το ξενοδοχείο!

Εξαιτίας ενός μικροατυχήματος γνωρίζονται η Τόνια με τη Μαριτίνα. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι θα γίνουν φίλες… τα αίματα ανάβουν και είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί.

Έτσι, η Μαριτίνα βάζει βέτο στον Φεγκούδη και απαγορεύει την πρόσληψη της Τόνιας για τη θέση της νταντάς. Ταυτόχρονα ο Παντελής ετοιμάζει βαλίτσες για το χωριό, επαναστατώντας στον δυνάστη Πιπερόπουλο...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Τόνια δέχεται την πρόταση του Φεγκούδη να εργαστεί ως νταντά του μικρού Μπάμπη και ο Μάνος φτάνει με βαριά καρδιά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου τον περιμένει η Μαριτίνα.

Η Σούλα κάνει ένα απρόσμενο δώρο στην Τόνια για να της απαλύνει τον πόνο και η Μάρω αποφασίζει να εμφανιστεί η ίδια στο εργοστάσιο και να αυτοπροταθεί για στέλεχος στην παλιά θέση του γιου της.

Η Ντάντω εκπαιδεύει τη Διώνη στα νυφιάτικα έθιμα και ο Χρύσανθος αναλαμβάνει να σώσει τον Μάνο από την παγίδα που του έχει στήσει ο Πιπερόπουλος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved