Σε ξένα χέρια: Μετά την αποκάλυψη της φωτογραφίας, η οικογένεια Φεγκούδη αντιμετωπίζει κρίση!
Media

Σε ξένα χέρια: Μετά την αποκάλυψη της φωτογραφίας, η οικογένεια Φεγκούδη αντιμετωπίζει κρίση!

Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα είναι αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος σχετικά με τη φωτογραφία.

Μετά την αποκάλυψη της φωτογραφίας, η οικογένεια Φεγκούδη αντιμετωπίζει κρίση: ο Μάνος πρέπει να εξηγήσει τα ανεξήγητα, όσο ο Φεγκούδης πασχίζει να μη διαλυθεί ο γάμος.

Η αντεπίθεση του Φεγκούδη θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, βάζοντας στις ζωές τους τα πλέον ακατάλληλα πρόσωπα. Παράλληλα, στο σπίτι του Πιπερόπουλου, ο Παντελής, με τη βαλίτσα στο χέρι, ετοιμάζεται να φύγει.

Η Σούλα αποφασίζει να κόψει μία και καλή τα ανυπόστατα όνειρα της Πελαγίας. Όσο η Τόνια παλεύει για τη θέση της νταντάς, με το Σύμπαν να συνωμοτεί εναντίον της, η Μαριτίνα είναι αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος σχετικά με τη φωτογραφία...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Πετρόπουλος ψάχνει εναγωνίως να βρει τρόπο να φτάσει στα χέρια της κόρης του το «καuτό» φωτογραφικό υλικό του Μάνου.

Από την άλλη, ο Μάνος ψάχνει τα ρούχα του, για να μπορέσει να βγει επιτέλους από το ξενοδοχείο! Εξαιτίας ενός μικροατυχήματος γνωρίζονται η Τόνια με τη Μαριτίνα. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι θα γίνουν φίλες… τα αίματα ανάβουν και είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί.

Έτσι, η Μαριτίνα βάζει βέτο στον Φεγκούδη και απαγορεύει την πρόσληψη της Τόνιας για τη θέση της νταντάς. Ταυτόχρονα ο Παντελής ετοιμάζει βαλίτσες για το χωριό, επαναστατώντας στον δυνάστη Πιπερόπουλο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved