Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος βγαίνει από το νοσοκομείο και έχει σπαστές μνήμες από το ατύχημα!
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος βγαίνει από το νοσοκομείο και έχει σπαστές μνήμες από το ατύχημα!

Η τελευταία ώρα: Ο Ανδρέας συνεχίζει τις εξωσυζυγικές περιπέτειες και η Μαρίνα τυφλωμένη από ζήλια κάνει κάτι που γρήγορα μετανιώνει.

Ο Μάρκος βγαίνει από το νοσοκομείο και έχει σπαστές μνήμες από το ατύχημα. Όμως η Άσπα... παραφυλά.

Ο Στέφανος επιστρέφει από το εξωτερικό και πηγαίνει στο πανεπιστήμιο να κάνει έκπληξη στην Έλλη. Παράλληλα η Κάτια γνωρίζει ένα νέο πρόσωπο που την γοητεύει και την εντυπωσιάζει.

Ο Ανδρέας συνεχίζει τις εξωσυζυγικές περιπέτειες και η Μαρίνα τυφλωμένη από ζήλια κάνει κάτι που γρήγορα μετανιώνει. Ο Νικόλας βρίσκεται για άλλη μια φορά σε οικονομικό αδιέξοδο. Η Κική, σε μια ευάλωτη στιγμή, ανοίγει την καρδιά της στην Μαρίνα...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη πως γνωρίζει τα πάντα - και της δηλώνει πως θα την στηρίξει σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Η Σίλια δεν διστάζει να συνεχίσει τα εγκλήματά της στο νησί, αν και αισθάνεται πως σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα να το εγκαταλείψει. Η Μαρίνα ακυρώνει το δείπνο με τον Νικόλα, πηγαίνει στην εταιρεία να βρει τον Ανδρέα και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Κάτια φεύγει από το τραπέζι στο σπίτι του Αλέξη θυμωμένη από τα λόγια της Σοφίας.

Η Έλλη λέει στην Κική την αλήθεια για την μητέρα της, και δεδομένου των συνθηκών αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι της στο Ντουμπάι. Στον δρόμο για την σχολή βρίσκεται μπροστά σε ένα πρόσωπο που δεν περίμενε να δει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved