Η τελευταία ώρα: Η παράνομη σχέση της Μαρίνας και του Ανδρέα κοντεύει να αποκαλυφθεί!
Media

Η τελευταία ώρα: Η παράνομη σχέση της Μαρίνας και του Ανδρέα κοντεύει να αποκαλυφθεί!

Η τελευταία ώρα: Η Ισμήνη την αποπροσανατολίζει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Στο πανεπιστήμιο η Κάτια φαίνεται να έχει περάσει στο επόμενο στάδιο της ζωής της, και προσπαθεί πολύ να κερδίσει την εύνοια του Κωνσταντίνου.

Η Έλλη, αντίθετα, συνεχίζει να υποφέρει από το μυστικό που κουβαλάει και βρίσκεται διαρκώς σε δίλημμα για το τί πρέπει να κάνει. Η παράνομη σχέση της Μαρίνας και του Ανδρέα φτάνει επικίνδυνα κοντά στο να αποκαλυφθεί στην Λουκία, η οποία πλέον είναι πολύ σίγουρη πως ο άντρας της την απατά.

Η Ισμήνη την αποπροσανατολίζει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Τελικά η Λουκία αναγκάζεται να αφήσει τις υποψίες της στην άκρη, όταν ακούει στο ραδιόφωνο πως το ατύχημα στην Ρόδο μπορεί να κρύβει πολλά περισσότερα από ό,τι πιστεύουν...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάρκος βγαίνει από το νοσοκομείο και έχει σπαστές μνήμες από το ατύχημα. Όμως η Άσπα... παραφυλά.

Ο Στέφανος επιστρέφει από το εξωτερικό και πηγαίνει στο πανεπιστήμιο να κάνει έκπληξη στην Έλλη. Παράλληλα η Κάτια γνωρίζει ένα νέο πρόσωπο που την γοητεύει και την εντυπωσιάζει.

Ο Ανδρέας συνεχίζει τις εξωσυζυγικές περιπέτειες και η Μαρίνα τυφλωμένη από ζήλια κάνει κάτι που γρήγορα μετανιώνει. Ο Νικόλας βρίσκεται για άλλη μια φορά σε οικονομικό αδιέξοδο. Η Κική, σε μια ευάλωτη στιγμή, ανοίγει την καρδιά της στην Μαρίνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved