Το αύριο μας ανήκει: Ο Μάνος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη
Media

Το αύριο μας ανήκει: Ο Μάνος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη

Το αύριο μας ανήκει: Στο σημερινό επεισόδιο (19/10), ο Μάνος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη.

Ο Λευτέρης και η Στέλλα τον ανακρίνουν προσπαθώντας να μάθουν γιατί βρέθηκαν στα χέρια του τα ματωμένα ρούχα και η ταυτότητα του Ορέστη. Η Λιάνα μαθαίνει για τη σύλληψη του Μάνου και τρέχει κοντά του για να του συμπαρασταθεί.

Ο Κωστής αποφεύγει την Κορίνα για τις ψευδείς κατηγορίες της εναντίον της Φανής. Ο Πασχάλης καλείται να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση του Ορέστη. Η Σοφία προσπαθεί να εξηγήσει στα παιδιά της πόσο θλιμμένη είναι μετά την εξαφάνιση του Ορέστη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Το αύριο μας ανήκει» είδαμε...

Η Σοφία ανησυχεί για τον Ορέστη, ο οποίος εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής, ενώ την ίδια ώρα η Έλλη προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Νικηφόρος παίρνει την μεγάλη απόφαση, και παρά τις αντιρρήσεις της Φανής, καταθέτει πως ήταν μαζί της, τη βραδιά της έκρηξης. Κι ενώ το άλλοθι της Φανής αρχίζει να δημοσιοποιείται και να παίρνει διαστάσεις, οι ζωές όλων θα αναστατωθούν με το μυστικό που θα έρθει στο φως. Ο Λευτέρης και η Στέλλα αναζητώντας τον Ορέστη, φτάνουν στο οινοποιείο του Ντάλα, όπου τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved