Τσιμιτσέλης: Το κινηματογραφικό φιλί με τη Χρηστίδου, η σχέση με την κόρη του και η Γερονικολού
Media

Τσιμιτσέλης: Το κινηματογραφικό φιλί με τη Χρηστίδου, η σχέση με την κόρη του και η Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και η πρώτη κουβέντα που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου είχε να κάνει με το παθιασμένο φιλί που είχαν δώσει οι δυο τους στην ταινία "Μόλις χώρισα" όπου είχαν συμπρωταγωνιστήσει. 

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο φιλί με πολύ χιούμορ, ο ηθοποιός έκανε πλάκα στη Σίσσυ Χρηστίδου ενώ τόνισε: «Το άγχος μου είναι μην αισθάνεται άσχημα η παρτενέρ μου. Δεν θέλω να νιώσω ότι νιώθει άβολα γι' αυτό και ζητάω να βγαίνουν όλοι εκτός και να μένουν μόνο οι απολύτως απαραίτητοι».

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη του Ευαγγελία για την οποία είπε ότι δεν μπορεί να το παίζει αυστηρός καθώς καταφέρνει να τη βλέπει μόλις δύο φορές στις 15 μέρες: «Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός.

Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλειά… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες. Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί».

Όμως, όταν του ζητήθηκε να απαντήσει για τη στιγμή εκείνη που θα ακούσει από την κόρη του Ευαγγελία ότι έχει αγόρι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Είναι ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν το κάνω ακόμα εικόνα, αλλά θα γίνει».

Τι θα απαντούσε σε μία πιθανή πρόταση να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή; Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα το έκανα. Το ζωντανό είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα, θέλει άντερα για να το κάνεις. Δεν θα μπορούσα. Μου αρέσει η εκπομπή που κάνω τώρα γιατί τη δημιουργώ εγώ. Σε ένα πρωινό είσαι πιο πολύ εκτελεστικό όργανο από ότι δημιουργικό».

Φυσικά η συζήτηση κάποια στιγμή περιστράφηκε και στη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού η οποία θα είναι καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή που παρουσιάζει εκείνος, το Fishy. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε: «Ήταν πολύ παράξενο, εγώ που δεν είμαι δημοσιογράφος, να παίρνω συνέντευξη από την κοπέλα μου. Ήταν κουλαμάρα. Ρώτησα και πράγματα που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Τι άντρα γουστάρει και τέτοια. Δεν νιώθω τη φθορά που δουλεύουμε μαζί. Από τη στιγμή που δεν δημιουργήθηκε ένταση στην καραντίνα δεν θα δημιουργηθεί στη δουλειά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved