DWTS: Αποκλειστικό! Οι πρώτες εικόνες από τα καμαρίνια - Ποιοι μοιράζονται τον χώρο με ποιους
Media

DWTS: Αποκλειστικό! Οι πρώτες εικόνες από τα καμαρίνια - Ποιοι μοιράζονται τον χώρο με ποιους

DWTS: Πρεμιέρα θα κάνει το βράδυ της Κυριακής (17/10) το λαμπερό σόου του Star και το gossip-tv.gr έχει εξασφαλίσει υλικό από τα παρασκήνια.

Το «Dancing with the Stars» επιστρέφει στο Star, εντελώς ανανεωμένο, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis. Συμπαρουσιαστής θα είναι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής!

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα για φιλανθρωπικό σκοπό σε μια διαφορετική χορογραφία με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές!

Οι 16 celebrities και οι διακεκριμένοι παρτενέρ τους, δούλεψαν με επιμονή, υπέρβαση, ενθουσιασμό και ακολούθησαν με ταπεινότητα και απόλυτο σεβασμό τις οδηγίες της χορογράφου του «Dancing With the Stars» Τόνια Κόσοβιτς, ώστε να αποδώσουν τις παγκόσμιου επιπέδου χορογραφίες της.

Ποιοι όμως μοιράζονται το καμαρίνι τους με κάποιον άλλο και ποιοι είναι μόνοι;

Η Ρεγγίνα Μακέδου για παράδειγμα θα μοιραστεί το καμαρίνι της με τη Βασιλική Μιλλούση, ο Τάσος Παλλαντζίδης με τον Λευτέρη Μητσόπουλο, η Μαριάννα Γεωργαντή με την Τζώρτζια Γεωργίου, ο Πάνος Γιαννακόπουλος με τον Έντουαρντ Στεργίου, ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τον Γιάννη Δρυμωνάκο ενώ η Μπέσσυ Αργυράκη είναι μόνη της!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved