DWTS: Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά! Το εντυπωσιακό φόρεμα και τα λαμπερά κοσμήματα (Video)
Media

DWTS: Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά! Το εντυπωσιακό φόρεμα και τα λαμπερά κοσμήματα (Video)

DWTS: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (17/10) το νέο λαμπερό σόου του Star με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά.

Εκτός από την παρουσιάστρια, στο λαμπερό σόου θα δούμε μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis. Συμπαρουσιαστής θα είναι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής!

Το χορευτικό show είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα για φιλανθρωπικό σκοπό σε μια διαφορετική χορογραφία με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές!

Οι 16 celebrities και οι διακεκριμένοι παρτενέρ τους, δούλεψαν με επιμονή, υπέρβαση, ενθουσιασμό και ακολούθησαν με ταπεινότητα και απόλυτο σεβασμό τις οδηγίες της χορογράφου του «Dancing With the Stars» Τόνια Κόσοβιτς, ώστε να αποδώσουν τις παγκόσμιου επιπέδου χορογραφίες της.



Θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, που δημιουργήθηκε με τις οδηγίες και την αισθητική της εξαίσιας σκηνογράφου Σοφίας Δροσοπούλου. Πρόκειται για ένα σκηνικό κατασκευασμένο από 8 τόνους σιδήρου, μια απαιτητική κατασκευή με έντονη θεατρικότητα!

Ένας light designer, ένας διευθυντής φωτογραφίας μαζί με μια ομάδα 8 έμπειρων τεχνικών δημιούργησαν την ομοιομορφία της φωτιστικής και προβολικής κοινότητας, που αρμόζει σε ένα τόσο μεγάλο σόου παγκόσμιας εμβέλειας.
250 τετραγωνικά led walls, 300 ρομποτικά, 2 χιλιόμετρα led Stripe, 6 hippotizer ήταν τα κύρια στοιχεία, που έπρεπε οι ειδικοί να συνδυάσουν. 12 ηλεκτρολόγοι, 6 ruggers, 4,5 χιλιόμετρα καλώδια. Οι αριθμοί δίνουν μια μικρή αίσθηση για το πόσοι άνθρωποι και πόσα υλικά χρειάστηκαν για να λειτουργήσει αρμονικά η τεχνολογία του φωτισμού με αυτή του προβολίκου.

Δύο art directors μαζί με μια ομάδα 8 έμπειρων συνεργατών παραγωγής, θα προετοιμάζουν και θα «χτίζουν» την παραμικρή λεπτομέρεια για τα props της
κάθε σκηνής. 240 γραφικά θα φιλοξενηθούν για την ομοιομορφία και την απόλυτη ισορροπία της εικόνας και των props.

Δείτε το βίντεο από την έναρξη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved