DWTS: Η μεγάλη επιστροφή της Μαρίνας Λαμπροπούλου στην TV! Είναι πραγματικά αγνώριστη (Video)
Media

DWTS: Η μεγάλη επιστροφή της Μαρίνας Λαμπροπούλου στην TV! Είναι πραγματικά αγνώριστη (Video)

DWTS: Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έκανε το μεγάλο της comeback στην ελληνική τηλεόραση, το βράδυ της Κυριακής (17/10).

Η ίδια βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του σόου μαζί με τους: Στέφανο Δημουλά, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

Ποια είναι η Μαρίνα Λαμπροπούλου

Η εκπομπή 3,2,1 ANT1 ήταν από τα μεγάλα σόου της δεκαετίας του '90, με παρουσιάστρια την Πόπη Χατζηδημητρίου. Η νεαρή τότε Μαρίνα Λαμπροπούλου έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, έχοντας ενεργό ρόλο σε ενότητες και παιχνίδια της εκπομπής.


Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του “Ωδείου Αθηνών” και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μία από αυτές η σειρά του ANT1, Άκρως Οικογενειακόν στην οποία και την είδαμε σε guest ρόλο στο πλευρό του Μέμου Μπεγνή.

Η μεγάλη της αγάπη ήταν και είναι ο χορός! Είναι κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου από το Υπ. Πολιτισμού. Έχει χορέψει και σε musical και οπερέτες, όπως τα “Grease” “Chicago”, “Goodbye girl”, “Ερωτόκριτος”. Συμμετείχε σε ομάδες Σύγχρονου χορού και Flamenco.

«Όταν ήμουν στο 3-2-1 είχα τα κιλάκια μου. Μετά από κάποιο διάστημα αδυνάτισα. Μετά μπήκα πάρα πολύ στο θέμα του χορού και άνοιξα και την σχολή μου. Έκανα πάντα Pilates. Aναζητούσα να κάνω οικογένεια, γιατί ο θεσμός της οικογένειας πάντα μου άρεσε. Πάντα ήθελα να έχω έναν σύντροφο που να με προσέχει και να τον προσέχω, να τον φροντίζω και να με φροντίζει. Ήμουν δοσμένη στον χορό, μια σχέση θέλει αφοσίωση. Πρέπει να είσαι εκεί. Δεν μπορούσα να είμαι 1000% εκεί. Κάπου χανόταν η μαγεία», είχε δηλώσει η ίδια η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Φέτος λοιπόν η Μαρίνα Λαμπροπούλου επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star.

Δείτε την στο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved