Τηλεθέαση: Σάρωσε η Γη της Ελιάς – Αυτά τα νούμερα έκανε η πρεμιέρα του DWTS
Media

Τηλεθέαση: Σάρωσε η Γη της Ελιάς – Αυτά τα νούμερα έκανε η πρεμιέρα του DWTS

Τηλεθέαση: Σάρωσε στο Mega η σειρά, Η Γη της Ελιάς! Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα του το Dancing with the stars στο Star;

Τι νούμερα έκαναν οι Κομάντα και Δράκοι και το Voice;

Στο γενικό σύνολο, η Γη της Ελιάς σημείωσε 25,1% και το «The Voice» 21,1%, το DWTS 14% και η σειρά Κομάντα και Δράκοι 12,6%.

Στο δυναμικό κοινό, η Γη της Ελιάς έκανε 18,7%, το Voice 16,9%, το DWTS 14,6% και η σειρά Κομάντα και Δράκοι 13,8%.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Στο γενικό σύνολο:

Η Γη της Ελιάς – 25,1%

The Voice – 21,1%

DWTS – 14%

Κομάντα και Δράκοι – 12,6%

Στο δυναμικό κοινό:

Η Γη της Ελιάς – 18,7%

The Voice – 16,9%

DWTS – 14,6%

Κομάντα και Δράκοι – 13,8%

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Η γη της Ελιάς, η τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι. Η Ιουλία συναντά τον αστυνόμο Κουράκο, στο αστυνομικό τμήμα, κανονίζουν να επισκεφθούν κάποια στιγμή τους στάβλους για να του δείξει τα άλογα της οικογένειας Βρεττάκου. Ο ντεντέκτιβ αποκαλύπτει στον Δημήτρη ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου. Ο Αλέξης παραμένει άφαντος και η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως έχει αυτοκτονήσει. Ο Κωνσταντίνος επισπεύδει την εξέταση DNA, καθώς ο Ισίδωρος αγωνιά να μάθει αν η Αντιγόνη είναι κόρη του. Ο Ανέστης παρακαλάει την Ευτυχία να βρεθούν μόνοι τους κι αυτή δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του. Ο Λυκούργος βρίσκει, επιτέλους, τον αριθμό τού Ιάκωβου Βρεττάκου και τον παίρνει τηλέφωνο.

Η Μυρτάλη εξιστορεί στην Αντιγόνη την οικογενειακή τραγωδία πίσω από την εξαφάνιση του Ιάκωβου Βρεττάκου, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο γιος του, ο Σταύρος. Η Χάιδω πείθεται για την αθωότητα του Νικόλα και το μίσος της για τον Στάθη ξαναφουντώνει. Η Ελένη κι ο Στέφανος αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, ενώ η Αρετή ενθουσιάζεται με την προοπτική αυτής της σχέσης. Η Ιουλία με την Μυρτάλη ταξιδεύουν στην Αθήνα με σκοπό να συναντήσουν τον ντετέκτιβ που είχε προσλάβει ο Ιπποκράτης για να παρακολουθήσει την Αθηνά. Η Άννα εξομολογείται στον Δημήτρη πως δεν έμεινε ποτέ έγκυος κι ότι όλο ήταν ένα κόλπο για να του πάρει λεφτά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved