Δέσποινα Μοιραράκη: Η ηλικία, η πιο δύσκολη στιγμή, οι επεμβάσεις και τα χαλιά (Video)
Media

Δέσποινα Μοιραράκη: Η ηλικία, η πιο δύσκολη στιγμή, οι επεμβάσεις και τα χαλιά (Video)

Η Δέσποινα Μοιραράκη  μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα υπέροχα, πολύχρωμα χαλιά της, αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις.

«Στα χαρτιά είμαι 61 ετών, όμως αισθάνομαι 41 και κάτω. Συνεχίζω να είμαι θετική στο να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση», αποκάλυψε.

«Ήθελα να παρουσιάζω ένα Magazino, αλλά όταν είδα φέτος τόσα πολλά είπα «καλά κάνεις Μοιραράκη και είσαι στο βασίλειό σου, μοναδική βασίλισσα. Εγώ και τα χαλιά μου!», είπε.

Και δεν δίστασε να αναφερθεί πως το στρες την χτύπησε άσχημα και σε κάποια στιγμή έχασε τα μαλλιά της.

Ο γάμος της με τον Γιάνη Κοντούλη είπε: «Πέρασαν 11 χρόνια, όμως μακάρι αν μπορούσα μία φορά το χρόνο να ζω εκείνη την ημέρα του γάμου. Εύχομαι να πορευτούμε με τον άντρα μου μέχρι τα βαθιά γεράματα και να έχουμε γύρω μας τα εγγονάκια μας. Εγώ πάντα είμαι η πολυάσχολη, φροντίζω όμως, ειδικά τους καλοακιρινούς μήνες, να φάμε μαζί το πρωινό μας με τον άντρα μου».

«Στην υπερπροσπάθειά μου να περιγράψω με τον καλύτερο τρόπο τα χαλιά βγήκαν τα χρώματα όπως το κεραμιδοκανελοροδοκόκκινο», υπογράμμισε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει ένα εκπληκτικό ταλέντο ως προς την πώληση των χαλιών. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται διάσημα ονόματα.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved