Ήλιος: Η Έλσα βρίσκεται δολοφονημένη και η Μαργαρίτα κατηγορεί ανοιχτά την Αλίκη
Media

Ήλιος: Η Έλσα βρίσκεται δολοφονημένη και η Μαργαρίτα κατηγορεί ανοιχτά την Αλίκη

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Ήλιος; 

Η Έλσα βρίσκεται δολοφονημένη και η Μαργαρίτα κατηγορεί ανοιχτά την Αλίκη. Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται την Αλεξάνδρα.

Ο Μιχάλης βρίσκει στα αρχεία που του έδωσε ο Δημήτρης τη φωτογραφία της Αλίκης από το βράδυ του φόνου του Βολίδη και δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Στέφανος βοηθάει την αστυνομία να συλλάβει τον Φάνη, όμως αυτός τους απειλεί με μια αποκάλυψη που θα τους βάλει όλους σε κίνδυνο και σε μπελάδες. Η έρευνα για το θάνατο της Έλσας συνεχίζεται με τον Δημήτρη να ψάχνει στοιχεία και την Αλεξάνδρα να έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ήλιος: Η Αλίκη παρακαλεί την Μαργαρίτα να της δώσει λίγο χρόνο πριν αποκαλύψουν την αλήθεια για τον Βολίδη. Ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται και ο Δημήτρης δεν αποκαλύπτει στην Αστυνομία την εμπλοκή της Εύας... Λέει, όμως, την αλήθεια στην Αλίκη που έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση τόσο με την Εύα όσο και με τον Δημήτρη. Η Δάφνη δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η Ελπίδα δεν έστειλε να τη συλλάβουν, αφού πιστεύει πως την αναγνώρισε. Η Λήδα γίνεται έξαλλη με τον Νικήτα που συνεχώς μπλέκει σε νέους κινδύνους, ενώ ο Στέφανος βρίσκει κάποιο στοιχείο που μπορεί να τον βοηθήσει. Η Εύα κατηγορεί την Ελένη για τη σύλληψη του Ιάσωνα. Στο μεταξύ, η υποστήριξη του κόσμου προς τον Ιάσωνα μέσω των media αναγκάζουν την Αθηνά να δεχτεί να τον ελευθερώσει με εγγύηση. Ο Δημήτρης ζητάει εμπιστευτικά την βοήθεια του Μιχάλη για την υπόθεση Βολίδη και του δίνει να τσεκάρει όλες τις φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ... Η Αλίκη αισθάνεται ότι χάνει σιγά-σιγά τα πάντα, ενώ η Έλσα Παναγιωτίδη εξαφανίζεται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved