Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποκάλυψε την ηλικία του και πάθαμε πλάκα!
Media

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης αποκάλυψε την ηλικία του και πάθαμε πλάκα!

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι για τρίτη χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε συνέντευξή του, αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ στην Αριδαία του νομού Πέλλας. Μπορεί να μη μου φαίνεται-έτσι μου λένε τουλάχιστον αλλά είμαι πατημένα 47 ετών.

ΠΕΡΑΣΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Μεγάλωσα σε γειτονιές με αλάνες, όπου μαζευόμασταν παρέες με συμμαθητές και συμμαθήτριες και παίζαμε ατέλειωτες ώρες, μπίλιες, στύλο, αγαλματάκια και ποδόσφαιρο.


ΕΙΜΑΙ Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ της οικογένειας. Πήρα και έδωσα πολλή αγάπη, θυμάμαι ότι πάντα κέρδιζα εγώ το φλουρί της βασιλόπιτας -γιατί άραγε;- ενώ ο πατέρας μου κατέστρωνε καταδρομικές επιχειρήσεις για να μου φέρνει δώρο ο Άγιος Βασίλης χωρίς να τον βλέπω.


ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ γιατρός ή δικηγόρος, αλλά στα 16 μου, ως παιδί στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Δεν το μετάνιωσα!

23ΧΡΟΝΙΑ κλείνω στην «πρώτη γραμμή» της ενημέρωσης. Ξεκίνησα από το ανταποκριτικό γραφείο του STAR Channel στη Θεσσαλονίκη και το 2000 μεταπήδησα στο ανταποκριτικό γραφείο του ΑΝΤ1,όπου παραμένω στο δυναμικό του και τον θεωρώ δεύτερη «οικογένειά μου».

ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ρωτήστε τους γύρω μου αν με αντέχουν! Μικρός έπαιζα ντραμς αραδιάζοντας όλες τις κατσαρόλες της μητέρας μου, με τον πατέρα μου να μου φωνάζει γιατί ήθελε να ξεκουραστεί, ενώ και οι αδελφές μου είχαν να διαβάσουν. Στα 13 μου απέκτησα το πρώτο μου τουμπερλέκι εκεί έβγαζα το άχτι μου. Αυτοδίδακτος, αλλά κάτι κάνω.

ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙ και DJ,ενώ έχω κάνει πολλά χρόνια ραδιόφωνο, και ως μουσικός παραγωγός και ως παρουσιαστής δημοσιογραφικής εκπομπής, πριν καλά καλά καλά ασχοληθώ επαγγελματικά με το ρεπορτάζ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ να λέω ανέκδοτα, άσχετα αν μου λένε ότι είναι κρύα. Δεν πτοούμαι...

ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ότι θα εγκλωβιστώ σε μποτιλιάρισμα. Η γκρίνια μου εκείνη την ώρα δεν αντέχεται!

ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ και δεν το κρύβω. Μου αρέσει να δοκιμάζω τοπικά πιάτα όπου βρίσκομαι, ενώ δεν λέω όχι στα γεμιστά, σε παστίτσιο, κοκκινιστό με ρύζι και πατάτες τηγανητές και στα γλυκά! Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον καφέ. Μου αρέσουν η παρασκευή του, η μυρωδιά του, η γεύση του. Πίνω πολλούς καφέδες και ευτυχώς δεν επηρεάζουν ούτε τον ύπνο μου ούτε τα νεύρα μου. Τουλάχιστον έτσι νομίζω!

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved