Γιώργος Γρηγοριάδης: «Είμαι άρρωστος με την καθαριότητα και την τάξη»
Media

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Είμαι άρρωστος με την καθαριότητα και την τάξη»

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι συμπαρουσιαστής στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα», ρεπόρτερ στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει και στη σχολή δημοσιογραφίας του σταθμού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον.

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και την τάξη. Να δείτε πώς λέγεται... Α ναι, υποχόνδριος! Γνωρίζω όλα τα απορρυπαντικά. Μπορώ να δίνω και συμβουλές!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ και τα τελευταία χρόνια αντιλήφθηκα πόσο ενοχλητικός είναι ο ήχος από τα ξυπνητήρια. Κάθε πρωί χτυπούν δύο ανά πεντάλεπτο, από τις 3.20 μέχρι τις 3.35, που σηκώνομαι από το κρεβάτι. Με κλοτσιές, όπως καταλαβαίνετε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ταινίες και σειρές στον καναπέ, που ποτέ δεν ολοκληρώνω, γιατί με παίρνει ο ύπνος και την άλλη μέρα ζαλίζω γιους και σύζυγο για να μου πουν τη συνέχεια. Τους εκνευρίζει απίστευτα, αλλά το διασκεδάζω. Μου αρέσει να διαβάζω και βιβλία αστυνομικού περιεχομένου. Ταυτίζομαι με όσους προσπαθούν να εξιχνιάσουν υποθέσεις. Φαίνεται ότι κρύβω έναν Ηρακλή Πουαρό μέσα μου.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ έχει προστεθεί στην οικογένεια νέο μέλος: σκυλί, ράτσας κοκόνι με τσιουάουα. Ήταν αδεσποτάκι και έχει γίνει η «βασίλισσα» του σπιτιού μας. Όπου εμείς και αυτή. Και συνήθως κολλημένη πάνω μου.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΥΨΗ! Δεν κοιτάζω σχεδόν ποτέ κάτω όταν βρίσκομαι σε μπαλκόνι δεύτερου ορόφου και πάνω, αλλά ευτυχώς ακόμα δεν με έχει επηρεάσει στα αεροπορικά ταξίδια.

ΜΕ «ΠΝΙΓΕΙ» Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ. Αγοραφοβία λέγεται αυτό; Ίσως πάσχω. Μπορεί να μην αποφεύγω μέρη με πολύ κόσμο, αλλά δεν είναι και η καλύτερή μου στιγμή.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ούτε ευρώ! Είναι αρχή μου να μη δανείζομαι, οπότε γι' αυτό και δεν δανείζω. Κανόνας στη ζωή μου.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ, δεν λέω όμως όχι και σε παρέες. Τα ξαφνικά τραπέζια θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα. Περνάμε καλά και ως οικογένεια, γελάμε πολύ και διοργανώνουμε πάρτι οι 4 μας, με χορό και τραγούδι.

ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ αλλά όχι θρησκόληπτος. Ο Πιστεύω στον Θεό και παρακαλώ να μας έχει όλους καλά. Μότο μου το «υγεία πάνω απ' όλα».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved