Celebrity game night: Η Καρύδη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου!
Media

Celebrity game night: Η Καρύδη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου!

Celebrity game night: Η Σμαράγδα Καρύδη μας υποδέχεται για μία ακόμη χρονιά μέσα από την συχνότητα του Mega.

Το πιο πρωτότυπο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για δεύτερη σεζόν ανανεωμένο και ακόμα πιο κεφάτο, με νέα διασκεδαστικά παιχνίδια, μουσική, τραγούδι και μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα. To «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 22:00 στο MEGA.

Στη νέα σεζόν κάνουν ποδαρικό με την πιο ανεβασμένη διάθεση η Ελεονώρα Μελέτη, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης στην πρώτη ομάδα, και η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Βασίλης Καλλίδης και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στη δεύτερη ομάδα.

Με κέφι, ξεκαρδιστικές ατάκες και μαχητικότητα, οι καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη ανταγωνίζονται στα παιχνίδια «Κράτα το παντελόνι», «Popped Quiz», «Ανέβα στο βινύλιο», «Μίλα στην κορνίζα», και «Πού πας;», δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό-παίκτη της ομάδας τους.

Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», δίνουν το ρυθμό στο παιχνίδι με τις feelgood μουσικές επιλογές τους και συνοδεύουν τον Κώστα Καραφώτη και την Κέλλυ Κελεκίδου στο τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved