«Άγριες Μέλισσες»: Η Λήδα Ματσάγγου εισβάλλει στη σειρά και αναστατώνει τη ζωή της Μυρσίνης!
Media

«Άγριες Μέλισσες»: Η Λήδα Ματσάγγου εισβάλλει στη σειρά και αναστατώνει τη ζωή της Μυρσίνης!

Η Λήδα Ματσάγγου θα υποδυθεί την Αντιγόνη Λαζάρου, μια εκδότρια του γυναικείου περιοδικού, η οποια είναι μία δυναμική και πανέξυπνη γυναίκα.

Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν για τρίτη σεζόν και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία, καθώς οι τηλεθεατές το έχουν αγαπήσει.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθημερινά και όλοι μας ανυπομονούμε για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια στους πρωταγωνιστές. Ωστόσο στα νέα επεισόδια της σειράς, πρόκειται να εισβάλει η Λήδα Ματσάγγου.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Αντιγόνη Λαζάρου, μια εκδότρια του γυναικείου περιοδικού, «Γούστο». Είναι μια χειραφετημένη, δυναμική, πανέξυπνη γυναίκα, παλιά γνώριμη της Μυρσίνης και εμφανίζεται ξανά στη ζωή τους με αφορμή ένα αφιέρωμα που θέλει να κάνει στην καπνοβιομηχανία του Δούκα. Σύντομα, όμως, θα κληθεί να τους προσφέρει μια ουσιαστική βοήθεια. Η Αντιγόνη θα δεχτεί να τους βοηθήσει, μόνο που η Μυρσίνη θα ανακαλύψει ότι στο πρόσωπο της παλιάς της φίλης θα βρει τον μάστορά της.

Μέχρι να εισβάλλει η Λήδα Ματσάγγου όμως, οι εξελίξεις τρέχουν. Στο σημερινό επεισόδιο η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί. Η Δόμνα κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση και είναι η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο. Ο Λευτέρης δίνει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση.

Ο Βάϊος παρακολουθεί στενά το Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Ελένης; Η Ζωή αποκαλύπτει ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στην Κορίνα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Πώς θ' αντιδράσει ο Ακύλας όταν το μάθει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved