Τσάβαλου: «Δεν είδα κανένα ίχνος μεταμέλειας από αυτούς τους ανθρώπους, αρνούνται τα πάντα»
Media

Τσάβαλου: «Δεν είδα κανένα ίχνος μεταμέλειας από αυτούς τους ανθρώπους, αρνούνται τα πάντα»

 

H Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες, την εργασιακή βία που έχει υποστεί και τις κρίσεις πανικού.

Αρχικά ανέφερε για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση για τη συμμετοχή της στην εμβληματική κωμωδία «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο.: «Άλλαξα το look μου λόγω της παράστασης “δεν πληρώνω, δεν πληρώνω”. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία».

Και τόνισε: «Η τηλεόραση μου έχει λείψει πάρα πολύ. Πιστεύω όμως ότι απλά δεν είναι η ώρα να με δείτε σε αυτήν».

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Σε ριάλιτι δεν θα έπαιρνα μέρος, είμαι κατηγορηματική. Θεωρώ ότι τα ριάλιτι είναι ότι πιο ξεφτίλα», τόνισε κατηγορηματικά η κ. Τσάβαλου.

Και αποκάλυψε η Κατερίνα Τσάβαλου: «μου έχει γίνει πρόταση παλιά για το dancing with the stars και το just the 2 of us».

«Έχω υποστεί εργασιακή βία. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ακουστήκαν στην αρχή. Σχεδόν δυο χρονιά έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή εξαιτίας αυτού. Έκανα το σταυρό μου και έλεγα “πανάγια μου, βοήθησε με”», τόνισε.

Και συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή Πάμε Δανάη: «όλα αυτά έπρεπε να ειπωθούν. Είμαι περίεργη να δω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Η χρονική περίοδος που μου συνέβη ήταν νομίζω το 2015. Με τον σύζυγο μου ευτυχώς δεν είχαμε γνωριστεί όταν συνέβη αυτό. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου τότε που σκέφτηκα να φύγω από δουλειά. Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε. Ο Δημήτρης, όταν του το είπα, φρίκαρε με όλο αυτό».

«Έχω κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για αυτό το περιστατικό. Δεν πιστεύω ότι άργησα να μιλήσω. Τώρα ήταν η ώρα και έγινε όλο αυτό. Εγώ στο τέλος μίλησα στον άνθρωπο αυτόν και εκείνος δεν απάντησε τίποτα. Δεν είδα κανένα ίχνος μεταμέλειας από τους ανθρώπους αυτούς, αρνούνται τα πάντα και αυτό με πειράζει. Μια συγγνώμη…» δήλωσε.

Και αποκάλυψε: «Τις κρίσεις πανικού τις ξεπέρασα με ψυχοθεραπεία».

«Στη δεύτερη καραντίνα ζορίστηκα πολύ επειδή ήμουν μόνο στο σπίτι. Έφτασα στο σημείο να τρελαθώ… Εμείς ως ζευγάρι περάσαμε το crash test, άρα καλά πάμε μέχρι στιγμής» πρόσθεσε.

Και είπε η ηθοποιός: «Η μητρότητα με άλλαξε πάρα πολύ. Έχω μια ψυχραιμία που ούτε εγώ δεν το πιστεύω. Από τότε που έγινα μητέρα δεν έχω κλειστοφοβία, γιατί για το παιδί έχεις δύναμη», ανέφερε για το ρόλο της ως μητέρα.

Ενώ, ανέφερε την επιθυμία της να παντρευτεί με το σύντροφό της στην εκκλησία: «Θα ήθελα για την ευλογιά να κάνουμε θρησκευτικό γάμο».

«Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα που στο σπίτι έχουμε και οι δυο το οικονομικό “κουμάντο”, σημείωσε για την οικονομική διαχείριση στην οικογένεια της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η Τσάβαλου: «Μου δημιουργούσε προβλήματα στην σκηνή και πάθαινα κρίσεις πανικού»

Κατερίνα Τσάβαλου: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και ο κανιβαλισμός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved