Νικολούλη: «Προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Το λέω κι ανατριχιάζω»
Media

Νικολούλη: «Προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Το λέω κι ανατριχιάζω»

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τις υποθέσεις της εκπομπής, Φως στο τούνελ που μας έχουν συγκλονίσει.

Αρχικά για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά είπε: «Μίλησαν τα εργαστήρια. Είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι να ανεβούμε στη σοφίτα. Το απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι. Είχα νιώσει ότι κάτι έτρεχε».

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, τον κάνουν άλλοι. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω έναν άνθρωπο. Δεν μπορούσα να βγω να πω ότι αυτός μπορεί είναι ο δράστης. Πάγωνα την εικόνα του και είχα καταλάβει ότι λέει ψέματα. Μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν έλεγε ποτέ η Καρολάιν ή η γυναίκα μου και αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και έπεσε η μάσκα. Κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του αλλάζει. Αυτά τα μηνύματα που βγήκαν στον αέρα ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει».

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και τις γυναικτονίες, είπε: «Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Όταν δώσει τα πρώτα σημάδια πρέπει να αντιδράσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δολοφονία Γραικού: «Δεν τον είχα δει από κοντά. Με το που τον είδα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο κάτι δεν μου άρεσε. Δεν ήθελε να κάνουμε τη διαδρομή του Γραικού. Όταν κάναμε τη βόλτα μας και τα είπαμε, του λέω “πες μια κουβέντα”. Δεν έλεγε. Πήγαμε στη μονάδα του χωρίς την κάμερα. Είναι σαν να σε τραβάει κάτι. Ούρλιαζαν τα σκυλιά. Μου λέει “δεν έχει τίποτα εκεί μόνο λάσπες, θα λερωθείς”. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Το λέω κι ανατριχιάζω. Με κοίταγε κάπως περίεργα. Μου είπε “ό,τι είδες, είδες”. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή, Ελένη!

Διαβάστε επίσης:

Νικολούλη: «Η αλλαγή στην ώρα της εκπομπής έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη Mega-λη απόφαση» (Video)

«Κάγκελο» η Μενεγάκη: Έβαλε τα ίδια ρούχα με εκείνη: «Το κάνεις επίτηδες - Με κατασκοπεύεις»

Φως στο Τούνελ: Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα η Αγγελική Νικολούλη στο Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved