Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο αγκαλιά με την Ελένη και ζηλεύει
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο αγκαλιά με την Ελένη και ζηλεύει

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Ο Δημήτρης βγαίνει ραντεβού με την Αντιγόνη και δεν αργεί να της δείξει το ενδιαφέρον του. Ο Φίλιππος νιώθει πως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό του Στέφανου.

Ο Μάνος προειδοποιεί τον Δημήτρη πως, αν δεν πάρει τη δουλειά του σοβαρά, θα απολυθεί. Την ίδια ώρα, ο Ανέστης κλέβει τα χρήματα από το σπίτι της Άννας και τα επιστρέφει στον Δημήτρη.

Ο Ισίδωρος κι η Αθηνά προετοιμάζονται για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη, αγνοώντας το περιεχόμενό της. Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο αγκαλιά με την Ελένη και ζηλεύει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας, στην Αθήνα, αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο τις υποψίες τής Αντιγόνης σχετικά με τον… πατέρα της. Ο Μάνος αποκλείει το

ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Ισίδωρος, αφού δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να έχει εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν. Η Αθηνά κάνει παρατήρηση στον Δημήτρη για το γεγονός ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του και εκείνος την αντιμετωπίζει επιθετικά. Η μέρα του δικαστηρίου φτάνει και ανακοινώνεται η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της Μυρτάλης.

Η Μαργαρίτα απειλεί τον Αλέξη πως, αν δεν εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Η Ιουλία έχει ενθουσιαστεί με την πιθανότητα επανεμφάνισης του Ιάκωβου, παρόλο που εκείνος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Η Χάιδω ξεκαθαρίζει στη Μέλπω πως δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή του Λυκούργου και οι δύο γυναίκες μαλώνουν. Η Ευτυχία εξακολουθεί να αποφεύγει τον Αποστόλη, ενώ την ίδια ώρα ο Ανέστης την έχει σε στενό μαρκάρισμα με σκοπό να κερδίσει μια ακόμα ευκαιρία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved