Ήλιος: Ο Αντώνης χάνει τις αισθήσεις του ενώ βρίσκεται στο κτήμα μαζί με την Δάφνη
Media

Ήλιος: Ο Αντώνης χάνει τις αισθήσεις του ενώ βρίσκεται στο κτήμα μαζί με την Δάφνη

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Ήλιος

H Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται για τον φόνο της Έλσας και μπαίνει στη φυλακή.

Η Αστυνομία την ανακρίνει, ο Δημήτρης όμως πιστεύει ότι είναι αθώα και πως πίσω από τον φόνο της Έλσας κρύβεται ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε τον Φίλιππο. Ο Φάνης, για να γλυτώσει την φυλακή, εκβιάζει την Αστυνομία πως θα αποκαλύψει ότι ο Νικήτας ζει.

Η Λήδα απογοητεύεται από αυτήν την εξέλιξη και ξέρει πια πως ο Νικήτας θα πρέπει να φύγει από την Καβάλα για πάντα. Η Αθηνά εκφράζει τον προβληματισμό της στην Ελπίδα για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση του Ιάσωνα και έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της.

Ο Αντώνης χάνει τις αισθήσεις του ενώ βρίσκεται στο κτήμα μαζί με την Δάφνη. Η Δάφνη καλεί ασθενοφόρο και το περιμένει, γνωρίζοντας πως όταν την δουν, θα τελειώσουν όλα.

Το τέλος της διορίας που έδωσε η Μαργαρίτα στην Αλίκη έχει φτάσει… Η Μαργαρίτα αναγκάζει την Αλίκη να πάει μαζί της στο Τμήμα και να πει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα της. Οι δυο γυναίκες ξεκινούν για το Τμήμα, αλλά αυτά που θα συμβούν στη διαδρομή θα αλλάξουν τη ζωή της Αλίκης για πάντα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Η Έλσα βρίσκεται δολοφονημένη και η Μαργαρίτα κατηγορεί ανοιχτά την Αλίκη. Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται την Αλεξάνδρα. Ο Μιχάλης βρίσκει στα αρχεία που του έδωσε ο Δημήτρης τη φωτογραφία της Αλίκης από το βράδυ του φόνου του Βολίδη και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Στέφανος βοηθάει την αστυνομία να συλλάβει τον Φάνη, όμως αυτός τους απειλεί με μια αποκάλυψη που θα τους βάλει όλους σε κίνδυνο και σε μπελάδες. Η έρευνα για το θάνατο της Έλσας συνεχίζεται με τον Δημήτρη να ψάχνει στοιχεία και την Αλεξάνδρα να έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Ο Γιώργος Παράσχος φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά

Ήλιος: Ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται και ο Δημήτρης δεν αποκαλύπτει στην Αστυνομία την εμπλοκή της Εύας

Ήλιος: Κι ενώ η Δάφνη είναι με το μωρό στο κτήμα, κάποιος τους ανακαλύπτει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved