Ο Κώστας Παπαδόπουλος τώρα τα «μαζεύει» μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά να καταθέσει μήνυση (video)
Media

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τώρα τα «μαζεύει» μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά να καταθέσει μήνυση (video)

Ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Αλέξης Παππάς προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους μετά τις δηλώσεις του πρώτου και την πρόθεση του The Bachelor να κινηθεί νομικά. 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά να κάνει γνωστό ότι θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ζαχαροπλάστης απάντησε στον Αλέξη Παππά, λέγοντας: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις μου για τον Αλέξη Παππά, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα από τα λεγόμενά μου, γιατί δυστυχώς βγήκαν λάθος προς τα έξω.

Ουδέποτε ισχυρίστηκα, υπαινίχθηκα ή υπονόησα ότι ο Αλέξης Παππάς προβαίνει σε ανήθικες, κατακριτέες ή ποινικά κολάσιμες πράξεις προς ίδιο οικονομικό όφελος, και δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να θίξω την τιμή και την υπόληψή του».

Και συνέχισε: «Η αποσπασματική προβολή των απαντήσεών μου στους δημοσιογράφους για τον Αλέξη, και το γεγονός ότι σε πολλές ερωτήσεις δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, είχαν ως αποτέλεσμα να παρερμηνευθούν οι απόψεις μου για εκείνον».

Να σας θυμίσουμε πως ο Αλέξης Παππάς πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά καθώς ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε δηλώσει: «Ο Αλέξης Παππάς, θα το πω, θα ακουστώ κακός, αλλά η αλήθεια είναι η πιο ακριβή ελληνική αρσενική βι@@@@. Όλο αυτό εμένα δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι εδώ κι εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα. Ελεύθερο παιδί είναι, αλλά όποια πέσει στα δίχτυα του, κακώς. Έχω επαφές με όλους εκτός από τον Αλέξη Παππά».

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης…

Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Παπαδόπουλο- Καταθέτει μήνυση εναντίον του

«Ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική β@@@@@ της Ελλάδας» (Video)

Ευχάριστα νέα! To Πρωινό ανακοίνωσε ότι πρώην παίκτης του survivor θα γίνει μπαμπάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved