Νίκος Μπάρκουλης: «Ο πατέρας μου κοιτούσε μέσα στην ψυχή μου» (videos)
Media

Νίκος Μπάρκουλης: «Ο πατέρας μου κοιτούσε μέσα στην ψυχή μου» (videos)

Ο Νίκος Μπάρκουλης βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον αξέχαστο πατέρα του αλλά και για τα όνειρά του. 

Αναφερόμενος στον τρόπο που μεγάλωσε πλάι του μέχρι τα 15 του χρόνια, ο Νίκος παραδέχτηκε: «Ένιωθα ότι έπρεπε να ακολουθήσω τον δρόμο του πατέρα μου, του Ανδρέα Μπάρκουλη αλλά κατάλαβα ότι θέλω να πάρω τον δικό μου δρόμο».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον αξέχαστο ηθοποιό, ο 20χρονος νέος τον οποίο απολαμβάνουμε στο J2US μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα είπε: «Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν εκπληκτική. Με κοιτούσε και χαμογελούσε. Είχε έντονο βλέμμα, κοιτούσε μέσα στην ψυχή σου».

Ο Νίκος παραδέχτηκε ότι η μητέρα τον κράτησε στο έδαφος παρ' όλο που θα μπορούσε να έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα επειδή ο πατέρας του είχε τέτοιο βαρύ όνομα στον ελληνικό κινηματογράφο: «Η μητέρα μου δεν με άφησε ποτέ να πετάω σε ένα ροζ συννεφάκι. Δεν μου είπε ποτέ είσαι «ο γιος του Μπάρκουλη».

Όταν ρωτήθηκε αν βίωσε δύσκολα τα παιδικά του χρόνια λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο Νίκος αποκάλυψε: «Η μητέρα μου με είχε προετοιμάσει για την κατάσταση του πατέρα μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, τότε ήμουν μικρός».

Και εκείνο που θυμάται από τον Ανδρέα Μπάρκουλη, είναι ότι: «Ο πατέρας μου μου έλεγε πάντα να γίνω καλός άνθρωπος ό,τι και να γίνει, δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο».

Η επιθυμία του Ανδρέα Μπάρκουλη όπως είπε, ήταν: «Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός».

Και ξεκάθαρα αποκάλυψε τον αγαπημένο του ηθοποιό από την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου: «Ο αγαπημένος μου ηθοποιός από τον ελληνικό κινηματογράφο ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης».

Ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε επίσης για τη σχέση των γονιών του: «Δεν έχω δει άνθρωπο στα 20 μου χρόνια να αγαπάει τόσο πολύ όπως η μητέρα μου τον πατέρα μου».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε όταν ήταν παιδί αφού όπως είπε, οι συμμαθητές του του έλεγαν και του ξαναέλεγαν ότι έχει γέρο μπαμπά και ότι δεν μπορούσε να παίξει μαζί του ποδόσφαιρο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μπάρκουλης: Αυτό είναι το κορίτσι του και είναι μία κούκλα!

Nίκος Μπάρκουλης: Τρελά ερωτευμένος - Η φώτο με την κοπέλα του (Video)

Νίκος Μπάρκουλης: «Δεν με ενοχλεί η σύγκριση με τον πατέρα μου, με το είδωλό μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved