Ήλιος: Ο Νικήτας και ο Αντώνης ανησυχούν για την Δάφνη και το μωρό
Media

Ήλιος: Ο Νικήτας και ο Αντώνης ανησυχούν για την Δάφνη και το μωρό

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος

Ένα τροχαίο με τραγική κατάληξη, κάνει τους πάντες - και τον Δημήτρη - να αναρωτηθούν τι δουλειά είχε η Αλίκη στο αυτοκίνητο της Μαργαρίτας. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στην Νέλλη τις υποψίες του για την Αλίκη και σκέφτεται αν θα αποκαλύψει στον Δημήτρη το στοιχείο που την τοποθετεί στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Βολίδης εκείνη τη νύχτα.

Η Ελπίδα ζητάει από την Εύα να απομακρυνθεί από τον Ιάσωνα, καθώς ενόψει της δίκης του, η σχέση του με μια ανήλικη, θα επηρεάσει αρνητικά το δικαστήριο. Ο Νικήτας και ο Αντώνης ανησυχούν για την Δάφνη και το μωρό που έχουν εξαφανιστεί. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς το αίτημά της για προσωρινή αποφυλάκιση απορρίπτεται και οδηγείται στην φυλακή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Ήλιος, είδαμε: H Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται για τον φόνο της Έλσας και μπαίνει στη φυλακή. Η Αστυνομία την ανακρίνει, ο Δημήτρης όμως πιστεύει ότι είναι αθώα και πως πίσω από τον φόνο της Έλσας κρύβεται ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε τον Φίλιππο. Ο Φάνης, για να γλυτώσει την φυλακή, εκβιάζει την Αστυνομία πως θα αποκαλύψει ότι ο Νικήτας ζει. Η Λήδα απογοητεύεται από αυτήν την εξέλιξη και ξέρει πια πως ο Νικήτας θα πρέπει να φύγει από την Καβάλα για πάντα. Η Αθηνά εκφράζει τον προβληματισμό της στην Ελπίδα για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση του Ιάσωνα και έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της. Ο Αντώνης χάνει τις αισθήσεις του ενώ βρίσκεται στο κτήμα μαζί με την Δάφνη. Η Δάφνη καλεί ασθενοφόρο και το περιμένει, γνωρίζοντας πως όταν την δουν, θα τελειώσουν όλα. Το τέλος της διορίας που έδωσε η Μαργαρίτα στην Αλίκη έχει φτάσει… Η Μαργαρίτα αναγκάζει την Αλίκη να πάει μαζί της στο Τμήμα και να πει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα της. Οι δυο γυναίκες ξεκινούν για το Τμήμα, αλλά αυτά που θα συμβούν στη διαδρομή θα αλλάξουν τη ζωή της Αλίκης για πάντα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved