Η απάντηση του ΑΝΤ1 στο εξώδικο που έστειλε ο ΠΑΟΚ για το Rouk Zouk! (Video)
Media

Η απάντηση του ΑΝΤ1 στο εξώδικο που έστειλε ο ΠΑΟΚ για το Rouk Zouk! (Video)

Απάντηση με ανακοίνωσή του έδωσε ο ΑΝΤ1 μετά το εξώδικο που έστειλε στον σταθμό ο ΠΑΟΚ με αφορμή τα όσα προβλήθηκαν στο παιχνίδι Rouk Zouk που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια

Το όλο περιστατικό αφορά στο χθεσινό επεισόδιο (19/10) κατά το οποίο διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίκτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ». Αμέσως μετά συμπαίκτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

«Τo ακόμα πιο προκλητικό της υπόθεσης είναι πως η εκπομπή μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση. Δηλαδή δεν ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», αναφέρεται στο εξώδικο που απέστειλε ο ΠΑΟΚ στο κανάλι του Αμαρουσίου, κάνοντας λόγο για κατάπτυστη αναφορά στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια κάθε μεσημέρι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το απόσπασμα από το τηλεπαιχνίδι:

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με την οποία δίνει επισήμως την απάντησή του για το όλο περιστατικό:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο λόγος που η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα είναι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved