Πετράκος: Άστραψε και βρόντηξε κατά Παπαδάκη - Σκορδά και Λιάγκα - Τα «καρφιά» για την τηλεθέαση
Media

Πετράκος: Άστραψε και βρόντηξε κατά Παπαδάκη - Σκορδά και Λιάγκα - Τα «καρφιά» για την τηλεθέαση

Τι ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα, την εμφάνιση του Γρηγόρη Πετράκου στο Πρωινό; Το είδε και άστραψε και βρόντηξε ο τραγουδιστής!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Με τον Πετράκο θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα; Που τον είχαν στο Πρωινό και τους έλεγε σας ευχαριστώ μέχρι εδώ ακούγονταν τα “ευχαριστώ” και βγήκε μετά από το στούντιο και άρχισε και τους έβριζε. Άλλος λέει για τον Πετράκο “δεν έχεις να πεις τίποτα”; Θα πω ένα τραγούδι του Πετράκου μετά»!

Και ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook: «Για τη χθεσινή συνέντευξη δε θα πω τίποτα άλλο, άλλωστε μίλησε μόνη της. Μια απάντηση μόνο οφείλω στο Γιώργο Παπαδάκη με το σεβασμό προς έναν παλαιό δημοσιογράφο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος στην αρχή της δημοσίευσης του.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής:

Κύριε Παπαδάκη, είπατε σήμερα το πρωί επί λέξη: «με τον Πετράκο θ ασχοληθώ..; Που τον είχαν χθες στο πρωινό και μέχρι εδώ ακουγόντουσαν τα ευχαριστώ, και μετά όταν βγήκε τους έβρισε;»

Λόγω σεβασμού στην ηλικία και τη μεγάλη σταδιοδρομία σας οφείλω να αποκαταστήσω την πληροφόρηση που σας μετέφεραν λάθος οι συνεργάτες σας, μιας και δεν πιστεύω ότι παρακολουθήσατε ο ίδιος το θέμα…

1ον. Εγώ δε ζήτησα ποτέ να ασχοληθεί κάποιος απ την τηλεόραση μαζί μου. Αντιθέτως το τηλέφωνο μου χτυπάει όλη μέρα από ανθρώπους της τηλεόρασης που μου ζητούν να μιλήσω σε εκπομπές. Αυτές οι εκπομπές δε, συνήθως ή λογοκρίνονται ή κόβονται γι αυτό και όταν με κάλεσαν στο πρωινό ζήτησα να είναι ζωντανή η συνέντευξη.

Να ξανασημειώσω ότι δεν αυτοκαλέστηκα στην εκπομπή. Η εκπομπή με κάλεσε και μάλιστα πολλές φορές.

2ον. Ήμουν ευγενικός καθ όλη τη διάρκεια της συζήτησης ως οφείλει ένας πολιτισμένος συνομιλητής. Οι οικοδεσπότες μου αντιθέτως με ειρωνεύονταν διαρκώς και προσπαθούσαν να μειώσουν την προσωπικότητα μου. Εγώ είπα με επιχειρήματα όσα ήθελα να πω και έφυγα αξιοπρεπώς χωρίς -όπως λέτε- να ακούγονται τα ευχαριστώ μου ως εκεί. Δεν «εγλυφα» κανέναν, αντιθέτως θα έλεγα. Δείτε το βίντεο…

3ον. Φεύγοντας και ως τη στιγμή που σας γράφω δεν έχω πει λέξη, ούτε στα κοινωνικά δίκτυα αλλά ούτε και σε όλα τα κανάλια που με παίρνουν από χθες να σχολιάσω τη συμπεριφορά του κ. Λιάγκα. Αντιθέτως, δημοσίευσα μόνο το βίντεο της συνέντευξης και το έθεσα στην κρίση του κοινού. Δεν έβρισα ποτέ τους οικοδεσπότες της εκπομπής. Παρακαλώ ανακαλέστε. Είχατε λάθος πληροφόρηση. Τους έβρισε βέβαια όλος ο κόσμος σε χιλιάδες σχόλια κάτω απ το βίντεο που ο ANT1 δημοσίευσε και εγώ απλά αναδημοσίευσα. Γι’ αυτό δεν ευθύνομαι εγώ αλλά η συμπεριφορά τους που αντί για ουδέτερη δημοσιογραφία ήταν σα να έχω απέναντί μου τους εκπροσώπους της κυβέρνησης με εντολή να με αποδομήσουν. Αντί όμως να αποδομήσουν εμένα κατάφεραν να γίνουν αντιπαθείς στο κοινό.

Τέλος, δε ζήτησα ποτέ να ασχοληθείτε εσείς μαζί μου. Οι τηλεθεατές σας το ζήτησαν. Εγώ όμως θα συμφωνήσω να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα.

-Για παράδειγμα με αυτά που λένε οι σπουδαίοι επιστήμονες Ιωαννίδης και Κούβελας και καταρρίπτουν όλο το κυβερνητικό αφήγημα…

-Για την τρομερή υπερβαλλουσα θνητότητα το τελευταίο εξάμηνο που δεν αποδίδεται στον ιό.

-Για την κατάρρευση του συστήματος υγείας λόγω της άδικης και τιμωρητικής αναστολής των υγειονομικών.

Ή για παράδειγμα για το φίλο σας το Γ. Τράγκα που ηγείται ενός νέου κινήματος και σας έχει διαφύγει… Άραγε περιμένετε να μπει στη Βουλή για να τον καλέσετε…;

ΥΓ : γυρνώντας χθες στο σπίτι μου άκουσα επί λέξη στο ραδιόφωνο να λένε «ας ανάψουν ένα κεράκι στον Πετράκο εκεί στο Πρωινό, γιατί μετά από πολύ καιρό την ώρα της συνέντευξης του πέρασαν σε τηλεθέαση τη Δανάη.

Απλά το αναφέρω.»

Διαβάστε επίσης:

Εκτός εαυτού ο Λιάγκας με Παπαθωμά και Πετράκο: «Έλεος πια! Λίγο τσίπα...» (Video)

Ένταση στο Πρωινό: Λιάγκας σε Πετράκο: «Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα;»

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί από τον Γρηγόρη Πετράκο: «Κάνω εμετό στη μούρη σας»! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved