Μπέτυ Μαγγίρα: Συντετριμμένη μετά τον θάνατο της μάνας της επέστρεψε στην εκπομπή - Λύγισε on air
Media

Μπέτυ Μαγγίρα: Συντετριμμένη μετά τον θάνατο της μάνας της επέστρεψε στην εκπομπή - Λύγισε on air

H Μπέτυ Μαγγίρα επέστρεψε κανονικά στο πόστο της στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μετά τον θάνατο της μάνας της και ήταν εμφανώς καταβεβλημένη.

Η παρουσιάστρια ντυμένη στα μαύρα τόνισε πως νιώθει σαν να αρχίζει πάλι από την αρχή και μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τη μάνα της, τα τελευταία επτά χρόνια που περνούσε δύσκολα, ευχαρίστησε το κανάλι, τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές για τα μηνύματα στήριξης.

H Μπέτυ Μαγγίρα είπε: «Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας».

Με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό.

Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια.»

Θυμίζουμε πως η Μπέττυ Μαγγίρα έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα την Κυριακή (17/10) και πήγσε στην Ξάνθη για την κηδεία της. Τη θλιβερή είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τα συγκλονιστικά λόγια της στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα!

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για τη Μπέτυ και τη Ματθίλδη Μαγγίρα: «Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού»

Μπέτυ Μαγγίρα: Εκτός εκπομπής λόγω πένθους - Τι είπε ο Μακαλιάς on air (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved