Σκορδά – Λιάγκας για το ξέσπασμα Πετρούνια και τo  #metoo: «Η τοποθέτησή του είναι λάθος» (Video)
Media

Σκορδά – Λιάγκας για το ξέσπασμα Πετρούνια και τo #metoo: «Η τοποθέτησή του είναι λάθος» (Video)

H εκπομπή, Το Πρωινό σχολίασε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με το ελληνικό metoo!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…».

Έτσι το Πρωινό σχολίασε με τον Βαγγέλη Περρή να λέει: «Είναι μία ατυχής δήλωση και νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και το έχει σκεφτεί από ό,τι φάνηκε. Δε φαίνεται να είναι τόσο επιπόλαια η δήλωσή του, αλλά ελπίζω κι εγώ να είναι γιατί είναι συμπαθέστατος, είναι ένας άνθρωπος που μας έχει συγκινήσει».

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Είναι λάθος κι εγώ συμφωνώ. Αν καταλάβαμε καλά, αυτό που εννοούσε ήταν ότι ένας αθλητής πρώτου μεγέθους δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις».

Και η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «πρώτα από όλα δε μιλάμε για παράπονο. Εξ’ αρχής η τοποθέτηση του είναι λάθος, άσχετα ποια είναι η γνώμη του είναι βασισμένη σε κάτι λάθος. Δεν είναι λάθος αν κάποιος έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση».

Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να μην τον κατακρεουργήσουμε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πετρούνιας: Ξέσπασε on camera: «Λυπάμαι πολύ»! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved